Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 40-es elvált nőnek van még esélye a nívósabb, jóvágású férfiaknál vagy a korabeli férfiak inkább a fiatal nőket preferálják?
Aztan a vegen kiderul, hogy ugyanazt a pasit passzolgatjak korbe ezek a f.szkorhintas oregholgyek az utso 2 oldalon :)
37F incel
Én valahogy úgy vagyok ezzel, hogy mindez amit itt leírtok, a logika és az ész. Teljesen reálisan látják azok, akik azt mondják, hogy a jó pasik ebben a korban már foglaltak vagy valami gáz van velük, ha nem. A maradékot meg hagyjuk is. A korban közel álló harmincasok huszonéves lányokat hajkurásznak vagy urambocsá pasikat, mert ez is abszolút megállja a helyét, hogy aki független(nek tűnő) harmincas, negyvenes és nagyon jó pasi, az nem a nőket szereti.
Tehát ez az abszolút igazság.
Aztán jön a szerelem és mindent borít és nem feltétlen logikusan. Ugyanúgy és ugyanolyan elsöprően, mint 20 évvel azelőtt. Csak mivel ebben a korban már nagy eséllyel ez nem független emberek közt fog megtörténni, nagy eséllyel marad beteljesületlen vagy szeretői titkos kapcsolat vagy mindent borít az ember és lesz sok áldozata.
Tehát szerelemre van esély, semmivel sem kevesebb, mint 20 évvel korábban. De a keretek sokkal zűrösebbek.
Régen én is beleestem abba a hibába, hogy racionálisan mérlegeltem az esélyeimet meg a negyvenes férfiak lehetséges motivációit. Ezzel viszont az a probléma, hogy ha van mondjuk 100 negyvenes férfi, akkor nekem az égvilágon semmi dolgom nincs 99-nek az igényeihez, elképzeléseihez, motivációihoz, hiszen csak eggyel szeretnék kapcsolatot. Annyi a lényeg, hogy vele passzoljanak az elképzeléseink, igényeink és tudjunk egymáshoz vonzódni. És pont. A huszonéveseket hajkurászó negyvenesekkel jó eséllyel nem is fogok kommunikálni, vagy ha igen, akkor sem tekintjük egymást potenciális partnernek, ami kb. egy perc alatt eldől, nem fog összedőlni az életem tőle, hogy nem kellek egy pasinak, aki amúgy nekem sem kellene.
Igen, szűkös a választék, de nem tökmindegy, hogy 1000-ből kell megtalálni egyet, vagy 500-ból, vagy 100-ból, ha úgyis csak egyet keresek?
Hol allitottam ilyet?
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!