Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 40-es elvált nőnek van még esélye a nívósabb, jóvágású férfiaknál vagy a korabeli férfiak inkább a fiatal nőket preferálják?
"Erdekes, ha pasi ir ki ilyen kerdest, szet van alazva. Ha no, akkor meg megy a lelki simi"
Egyáltalán nincs szétalázva. Miért lenne? Csak akkor, ha lánya korabeli nők felelnek meg neki.
Le van pontozva hogy a szex miatt nem tudok lazán váltani?:D
Akkor valszeg senkinek nem volt mégcsak hasonlo élménye sem szexben. Ha csak siman cserélgetik a partnereiket mások ill a szex miatt megcsak el sem gondolkodik hogy azt nem kéne kihagyni az adottal .
De gáz:D
Nem a szex miatt nem tudsz váltani, hanem azért, mert lényegében szexrabszolgaként tart, és ha szökni próbálnál, akkor a szökött rabszolgák sorsa várna rád, és ezt te is pontosan tudod.
A "piac"vár rám csak. Amit látok most is.
A sok nyomi öreg pancser, meg a fiatal komolytalan tingilingi srácok.
Es azert barkiert is de nekem a szexet fel kéne adnom. Ezert minimum kene tudnia a kövinek kompenzálnia..de nem tudnak:(
De nezzuk a tesztet.
Kérdező bizti jo nő, majd írd nág légyszives kik jönnek veled szembe. Ugy szépen sorjában.
Hogy ne lenne esélyed... tele vannak az emberek rosszindulattal.
42 évesen találtam új párt, ő 40 volt. Neki 2 gyerek, nekem 1 (igen, ez különbözik a te esetedtől)
És esze ágában nem lett volna 20 éves nővel ismerkedni - mit kezdjen vele? Mondjon neki esti mesét? Illetve a fiatal csaj majd még valószínű akar gyereket. A 40-es hapsi meg már nem - vagy mert már van neki, vagy ha eddig nem vállalt gyereket, már valószínűleg nem is fog.
Fel ne add!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!