Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havi nettó 800 már elég a Sápi Vivien szintű nőkhöz?
A kérdést nem viccből írtam ki tényleg komolyan kérdem még ha elmélkedés is 😅
Mármint a fizum ennyi, de vivi csak egy példa :D
Ki mondta,hogy nem tudtam volna ha figyelmesen elolvastad volna a valaszom lattad volna h en nem kertem a szuleimet h vegyek meg.
Ez az ajandek engem is meglepeteskent ért. Ha nem veszik meg tavaly én vásároltam volna 1 sajátot
A baranyai tér iszonyat gagyi a Suzuki szintén.
A belépő egy fullos nőhöz inkább havi 1.5milla és hegyi lakás nem lent a pórnéppel, esetleg újépítésű vhol mely garázzsal nagy suv autóval ...
Köszi a válaszokat
Akkor úgy tűnik kevés vagyok az ilyen tiktok sztár lányokhoz:(
Bekêpzelt majom vagy csak ennyi.
Neki biztos van palija
Net 350-400 körül már jó a fizu. Nem ez a kérdésesebb dolog, hanem a személyiség.
Nekik aktív ember kell. Figyelj a testedre, stílusodra, legyél igényes, és, vidd el menő helyekre, meg külföldre. Minden ami külsőség, az fontos neki, és ezt kell mutatnod. Azt pedig 800 nettóból többszörösen lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!