Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havi nettó 800 már elég a Sápi Vivien szintű nőkhöz?
A kérdést nem viccből írtam ki tényleg komolyan kérdem még ha elmélkedés is 😅
Mármint a fizum ennyi, de vivi csak egy példa :D
És még a nők milyenek..... A pasik sem jobbak egy szemmel sem, ez most be is bizonyosodott! :D Aztán meg pár nap múlva jön a következő kérdés: "Miért nincs barátnőm?" Ameddig csak azért kell valaki, hogy a haverok előtt vagánykodj, akkor meg is érdemled az aranyásókat! Normális nővel ne is kezdj, mert csak megbántod szegényt!
Én a felét sem keresem meg a te bérednek, de soha senkivel nem jönnék össze csak a pénze miatt, pedig Sápi Vivi kategória vagyok. Egyszerűen engem nem így neveltek a szüleim és jobban szeretek saját magam megdolgozni mindenért! A pofámról lesülne a bőr, ha helyettem egy pasi teremtené meg amit nekem kellene!
29/n
(nem kérek privátot!)
Az, hogy ez (számomra) egy gyenge átlag. Hogy más mit gondol, az az ő dolga.
A férfiakból is más az átlag, mint amit az incelek meg a nagyképű lányok akarnak elhitetni. Kész, ebben a csajban semmi extra, ezekkel van tömve a Tinder.
73-as
Remek megfigyelés! Az alapszabály: az adott kérdésnél mindig a nőnek legyen igaza! Ha van rajta sapka, ha nincs, mindig hibás leszel.
77: Igen, egy szupermodell is csak annyiban másabb a szomszédlánytól, hogy vékony, jó formában van, jó a sminkje/frizurája, és van pénze egy olyan éltetstílust fenntartani amiben él. Esetleg jól mutat kifutókon a szponzorok ruháiban. :D
Testarányok és csontozat jellegtelen? Az emberi fajra jellemző. Tudod ha más lenne, azt mutációnak nevezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!