Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havi nettó 800 már elég a Sápi Vivien szintű nőkhöz?
A kérdést nem viccből írtam ki tényleg komolyan kérdem még ha elmélkedés is 😅
Mármint a fizum ennyi, de vivi csak egy példa :D
Dehogy elég.
Nettó 800-t félóra alatt elkölt, 2 cipő ára
Te írtad ki a Szabó Zsófia kérdést is, ugyanazt a mondatot használod a kérdés végén. De egy pancser vagy, és qva szánalmas.
33/N
Hát úgy elég szűkösen, hogy neked már nem marad semmi. Mivel valamikor tetováltam, bizton állíthatom, hogy csak a tetkói többszázezres összegbe voltak, attól függően, ki csinálta.
Egy p1na nem ér ennyit, semelyik p1na sem ér ennyit😃.
Ebből a havi 800-ból mondjuk k*rvázzál el 300-at! Ebbe havi pár bombázó belefér azért a rosszlányokról, nem? Én sosem értettem az olyan férfiakat, akik nehezen megkeresett pénzükön, valami luvnyát akarnak kitartani😂, mint valami csicska.
Hiába ennyi a fizud(neki mondjuk vállalkozása is van meg stewiként is sokkal többet keresett, most meg aztán főleg!), szóval ha 10-szer ennyit keresnél is még ott van az hogy van-e agyad és meg lehet-e jelenni veled!
De teljesen nyilvánvaló hogy se pénzed, se agyad, se fizimiskád nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!