Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most ezt komolyan gondolja?
Valaki sürgősen erősítse meg, hogy ő más, mint akikről ír, mert hatalmas kételyek között lebegnek, mióta megláttam ezt a cikket...
Egy részben igaza van ugyan nem ismerem de lehet hogy ő is bele tartozik a fent emlitettekben 😂😅
Mindenesetre 🌶 (ezt nem tom miert de csak)
Meg annyival kiegészítem hogy ez ugyan ugy igaz a férfiakra semmi értek belül de soknak meg kivul sem....
Na igen... Nem is a tartalomban kételkedem én se... Csak durva, hogy pont egy ilyen nő mondja... Utána azért ránéztem facebookon (leginkább a hozzászólásokra voltam kíváncsi), valaki írta a "Belőlem csak egy van" mondatra, hogy "Mint mindenkiből", erre válaszként megismétli saját magát, hogy szerinte nem, és leírja röviden ugyanazt, amit a cikkben...
Persze, mindenkit ismer, hogy pontosan tudja, ki milyen egyéniség.
Érdekelne, mégis mivel tartja ő különbnek magát azoktól, akikről nyilatkozik... Mert amiket tudni lehet róla, aszerint nagyon is beleillik az általa ócsárolt közösségbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!