Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon komolyak a szándékai? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon komolyak a szándékai? A szívem majd kiugrik a helyéről, de vajon ő is komolyan gondolja?

Figyelt kérdés
Próbálom nagyon röviden írni. Egy 13 órás repülőúton egy már első blikkre nagyon szimpatikus férfi mellett kaptam helyet. A szimpátia kölcsönösnrk tűnt, végigbeszélgettük majdnem az egész éjszakát, olyan volt mintha ezer éve ismernénk egymást, nem akarok itt nyálaskodni, de mintha egymás elveszett lelkitársai lennénk, nagyon jól éreztem magam vele és láthatóan ő is velem. Mindenféle témát érintettünk, komolyat és komolytalant, viccelődtünk, nevettünk, de kicsit lelkiztünk is, rég nem éreztem ilyen jól magam senkivel. Délelőtt mikor megérkeztünk és a terminalban elváltak útjaink, csak átölelt hosszasan, és azt mondta, el sem tudja mondani, mennyire örült, hogy megismert, vigyázzak magamra. És elment, én meg ott álltam letaglózva, és nem hittem el ez egészet, azt hittem, talán lesz valamilyen "folytatása". Most találtam a táskámban ami a gépen az ölemben volt egy kis cetlit az elérhetőségével ahol egy kis rajzolt szívecske kíséretében kéri, hogy keressem meg, nagyon szimpatikusnak talál és mindenképpen akar még újra látni. Egyrészt szétvet az öröm, mert a délelőtti búcsú után azt hittem, csak egy jó kis időtöltés volt neki az éjszakai beszélgetésünk és annyi, de most úgy tűnik, talán mégsem. Másrészt meg nem fér a fejembe, hogy a francba tudta ezt megcsinálni, hogy úgy tesz mintha felületet ne, aztán egy kis papírdarabrol kell megtudnom hogy de igen,m mégiscsak többet jelentett neki ez az út, mint ahogy mutatta. Nem volt visszahúzódó, kicsit haragszom rá, amiért így rendezte el ezt a dolgot..ő nem magyar, hanem brit, de nem tudok róla, hogy ott ez lenne a szokás, aztán ki tudja. Szerintetek komolytalan? Vagy csak bátortalan? De nem tűnt annak...nem tudom, mit gondoljak. Kicsit neheztelek rá, mert bántott, ahogy elköszönt, mégha jól is esett egyben, értitek...
2018. okt. 9. 02:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem repülőn ismerkedni se szokás túlzottan.Talán rád akarta bízni, hogy adsz e esélyt egy komoly kapcsolatnak kettőtök közt.Te tudod,hogy mennyi esély van rá.
2018. okt. 9. 02:30
 2/14 anonim ***** válasza:
91%

szerintem ez se nem komolytalan, se nem bátortalan.

Megvan a lehetőséged tartani vele a kapcsolatot, ha viszonzod az érdeklődését.

2018. okt. 9. 04:12
 3/14 anonim ***** válasza:
39%

"Másrészt meg nem fér a fejembe, hogy a francba tudta ezt megcsinálni, hogy úgy tesz mintha felületet ne"

Ne haragudj, de nem értem, mit írtál ide, pedig úgy látszik, pont ez a kulcsmondata az egész kérdésednek. Megkérdezhetem, mi az, hogy "felületet ne"?

2018. okt. 9. 06:26
 4/14 anonim ***** válasza:
64%
Amúgy szerintem teljesen egyértelmű a szándéka, hogy meg akar ismerni. Semmi bizonytalanságot nem olvastam ki az írásodból a részéről.
2018. okt. 9. 06:28
 5/14 anonim ***** válasza:
70%

Nekem tetszik ez a dolog a cetlivel. Lehet, hogy nem szereti annyira a nyomulást és ezért választotta ezt a cetlis dolgot. Meg azért egy repülőút után mindenkinek megvan a dolga, nem feltétlenül ismerkedni megy az ember x helyre repülővel.

Ha ennyire szimpatikus volt, akkor hiba lenne emiatt a kis félelem miatt dobni egy komolyabb kapcsolat lehetőségét. Az hogy komoly-e én férfiként nem értem mit problémázol ezen. Nagyon szimpatikus volt neked. Majd kiderül mennyire komolyak a szándékai.

2018. okt. 9. 07:13
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

Látom igen csak tetszett a Sors útjai c. film:DD Gondolom nem véletlenül merítettél ihletet belőle:DD

Nekem is az egyik kedvencem:D

[link]

2018. okt. 9. 07:26
 7/14 anonim ***** válasza:
Mindenképp adj neki esélyt!
2018. okt. 9. 07:55
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek! Nagyon! Igazatok van! :) :) :)

3: bocsánat, elírtam valóban: "úgy tesz mintha felültetne"

6: nem láttam a filmet, de nagyon kedvet kaptam hozzá, köszi :)

2018. okt. 9. 10:24
 9/14 anonim ***** válasza:
Ìrj neki, legközelebb repüljetek ismèt együtt vagy jöjjetek össze egy kellemes helyen ès kiderül; ismèt jòl èrzitek-e magatokat egymàs tàrsasàgàban.
2018. okt. 9. 13:03
 10/14 anonim ***** válasza:

3-as vagyok, köszönöm a korrigálást.

És keresd meg mindenképpen. Garantált, hogy egész hátralévő életedben bánnád, ha nem tennéd meg.

2018. okt. 9. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!