Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon komolyak a szándékai? A szívem majd kiugrik a helyéről, de vajon ő is komolyan gondolja?
szerintem ez se nem komolytalan, se nem bátortalan.
Megvan a lehetőséged tartani vele a kapcsolatot, ha viszonzod az érdeklődését.
"Másrészt meg nem fér a fejembe, hogy a francba tudta ezt megcsinálni, hogy úgy tesz mintha felületet ne"
Ne haragudj, de nem értem, mit írtál ide, pedig úgy látszik, pont ez a kulcsmondata az egész kérdésednek. Megkérdezhetem, mi az, hogy "felületet ne"?
Nekem tetszik ez a dolog a cetlivel. Lehet, hogy nem szereti annyira a nyomulást és ezért választotta ezt a cetlis dolgot. Meg azért egy repülőút után mindenkinek megvan a dolga, nem feltétlenül ismerkedni megy az ember x helyre repülővel.
Ha ennyire szimpatikus volt, akkor hiba lenne emiatt a kis félelem miatt dobni egy komolyabb kapcsolat lehetőségét. Az hogy komoly-e én férfiként nem értem mit problémázol ezen. Nagyon szimpatikus volt neked. Majd kiderül mennyire komolyak a szándékai.
Látom igen csak tetszett a Sors útjai c. film:DD Gondolom nem véletlenül merítettél ihletet belőle:DD
Nekem is az egyik kedvencem:D
Köszönöm szépen mindenkinek! Nagyon! Igazatok van! :) :) :)
3: bocsánat, elírtam valóban: "úgy tesz mintha felültetne"
6: nem láttam a filmet, de nagyon kedvet kaptam hozzá, köszi :)
3-as vagyok, köszönöm a korrigálást.
És keresd meg mindenképpen. Garantált, hogy egész hátralévő életedben bánnád, ha nem tennéd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!