Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon komolyak a szándékai? A szívem majd kiugrik a helyéről, de vajon ő is komolyan gondolja?
Figyelt kérdés
Próbálom nagyon röviden írni. Egy 13 órás repülőúton egy már első blikkre nagyon szimpatikus férfi mellett kaptam helyet. A szimpátia kölcsönösnrk tűnt, végigbeszélgettük majdnem az egész éjszakát, olyan volt mintha ezer éve ismernénk egymást, nem akarok itt nyálaskodni, de mintha egymás elveszett lelkitársai lennénk, nagyon jól éreztem magam vele és láthatóan ő is velem. Mindenféle témát érintettünk, komolyat és komolytalant, viccelődtünk, nevettünk, de kicsit lelkiztünk is, rég nem éreztem ilyen jól magam senkivel. Délelőtt mikor megérkeztünk és a terminalban elváltak útjaink, csak átölelt hosszasan, és azt mondta, el sem tudja mondani, mennyire örült, hogy megismert, vigyázzak magamra. És elment, én meg ott álltam letaglózva, és nem hittem el ez egészet, azt hittem, talán lesz valamilyen "folytatása". Most találtam a táskámban ami a gépen az ölemben volt egy kis cetlit az elérhetőségével ahol egy kis rajzolt szívecske kíséretében kéri, hogy keressem meg, nagyon szimpatikusnak talál és mindenképpen akar még újra látni. Egyrészt szétvet az öröm, mert a délelőtti búcsú után azt hittem, csak egy jó kis időtöltés volt neki az éjszakai beszélgetésünk és annyi, de most úgy tűnik, talán mégsem. Másrészt meg nem fér a fejembe, hogy a francba tudta ezt megcsinálni, hogy úgy tesz mintha felületet ne, aztán egy kis papírdarabrol kell megtudnom hogy de igen,m mégiscsak többet jelentett neki ez az út, mint ahogy mutatta. Nem volt visszahúzódó, kicsit haragszom rá, amiért így rendezte el ezt a dolgot..ő nem magyar, hanem brit, de nem tudok róla, hogy ott ez lenne a szokás, aztán ki tudja. Szerintetek komolytalan? Vagy csak bátortalan? De nem tűnt annak...nem tudom, mit gondoljak. Kicsit neheztelek rá, mert bántott, ahogy elköszönt, mégha jól is esett egyben, értitek...2018. okt. 9. 02:21
11/14 anonim válasza:
Ne gondold túl Kérdező. Neki is van dolga, 13 órás út után bitang fáradt ő is, te is, lehet be kellett csekkoljon a hotelszobájába, vagy hazamenni (nem tudom merre repültetek ugye). Nem lehet azonnal 0/24-ben egymáson csüngeni. Mindenki alszik egy jót, kipiheni magát, lefürdik, átöltözik és lehet randizni, ha ráértek. :)
12/14 A kérdező kommentje:
Annyira jól alakul minden, gondoltam megírom nektek :)
Olyan szuper, hogy mindenki ilyen pozitív volt, aki válaszolt, van mit tanulnom belőle! :) Köszönöm mindenkinek!
2018. okt. 10. 02:32
13/14 A kérdező kommentje:
Megvolt az első randi, kiválóan sikerült, nagyon jól éreztük magunkat egymás társaságban. Most értem haza, de itt még csak fél 10 múlott. Tényleg valahogy olyan, mintha gyerekkorunk óta ismernénk egymást. Korábbi kapcsolataim kezdetén nem éreztem még így. Rengeteg mindenről beszélgettünk, nagyon szép volt az este. Lesz folytatás :)
Köszönöm mindnekinek tényleg a pozitívságát és a biztatást, kellett :)
2018. okt. 10. 02:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!