Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt komolyan gondolja?
Lehet úgy képzelte, hogy ideális feleség lennél, de még nem érett meg egy ennyire komoly kapcsolatra, és hogy akár élete végéig elkötelezze magát melletted, ezért úgy gondolta kiéli, kicsajozza magát, azután próbálkozik. Valószínűleg ezért is nem tepert annyira, mert gondolta ráér még a dolog, de amikor elmondtad neki, hogy elmész lehet megilyedt, hogy már késő. Picit ez engem egy gyerekkori
barátságomra emlékeztet :) volt egy nagyon jó fiú barátom általános 7.-től 9.-ig belém volt zúgva ( mondta is többször meg látszott is rajta) nekem is tetszett, de sosem lépett, mindig csak elviccelte mikor szóba került a dolog, egészen addig amég 10.ben be nem pasiztam. Na akkor aztán vérig volt sértve, elkezdett kézzel lábbal teperni utánnam és fúrta a kapcsolatot ahol csak tudta. Egyszerűen későn jött rá, hogy kellek neki, későn szánta rá magát, hogy komolyan lépjen. Valószínűleg nálatok is valami ilyesmi van. Viccelődtök vele, de lehet félig-meddig komolyan gondolta. Lépni meg valószínűleg az éretlensége miatt nem lép. Vagy nem tudja mi lenne most a jó ebben a helyzetben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!