Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy Vasvári Vivien most válik,2 apától van két gyereke és még ígyis sorban állnak az ajtaja előtt többen?
A csaj külseje tökéletes, és pénze is van dögivel. A faterját (Vasvári Sanyit) ismerem 1000 éve, már kb. a gyerekek megszületésekor volt annyi pénze, hogy a gyerekeinek is legyen elég annyi, ameddig élnek.
Szóval a kislánynak alapból van pénze.
Mondjuk ezért nem is értem, hogy miért kellene csóri segédmunkásokkal ismerkednie?!
Az átlagcsajok pedig azért nem kellenek a kutyának se 2 gyerekkel, mert ők még magukat is nehezen tartják el, nemhogy a kölykeieket. Vivien nem pótapát keres a 2 gyereknek, mert éhenhalnak pasi nélkül, hanem pasit keres magának. Ezen túl a legtöbbb átlagcsaj 2 gyerek után úgy néz ki, mint a felmosórongy.
Szóval ne irigykedj! Vivi jó családba született, jó géneket örökölt, és nem lusta tenni azért, hogy jól nézzen ki. Ennyi a receptje, semmi több.
"Hihetetlen milyen felszínes világ.."
Azért ez nagyon nagy részben a nők sara is, nem gondolod?
Kérdező, remélem azzal is tisztában vagy, hogy ennél a csajnál kb ennyi a tudás, hogy külső, belül biztos rettentően üres.
Egyébként igen, sokat számít a külső. Ha végig néznél az anyukákon, a legtöbb elveszíti nőiességét, amint szül 1-2 gyereket. Elasszonyiasodnak. Elfelejtenek nőnek lenni, az anyaság mögé bújnak. Rengeteg az elhízott nő, nem fogynak vissza szülés utáni alakjukra.
És az mit jelent, hogy "pedig nem vagyok bányarém"? Én is láttam már anyukát, aki ebbe a kategóriába tartozott, mégis volt rajta kb 10 kg felesleg és nem nőiesen, hanem szimpla farmer póló stílusban öltözködött.
Felszínes a világ? Hahó, külső megfog, belső megtart. Örök érvényű szabály. Vagy te összejönnél olyannal, akitől a hányinger kerülget, de a szíve állítólag vajból van? Lehet, hogy neked van ehhez gyomrod, de másnak ehhez, bocsi, de nincs.
Miből tartana adni a külsőre egy picit? Mozogni heti szinten kb fél, 1 órát, és odafigyelni az étkezésre? De tudom, kifogást mindenre lehet találni.
*jav:
nem fogynak vissza szülés előtti alakjukra.
A külső az mindenkinek számít valamennyit, kinek többet,kinek kevesebbet. Nyilván, aki jól néz ki,az jobb esélyekkel indul, nagyobb az önbizalma, jobban érzi magát a bőrében és ez vonzóbbá teszi.
Amúgy nem tudom, hogy ki az a Vasvári Vivien...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!