Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az önkéntes (férfi) eutanázia megoldaná a férfitöbblet problémáját?
Ha azon férfiakat akiknek az élete teljesen kiüresedett a magány révén önkéntes alapon "kidobja" magából a társadalom, akkor a probléma megszűnik?
Vagy mérséklődik?
Vagy önkéntesen nem volna elég férfi vevő rá hogy befolyásoljon bármit is?
69#
Kívántam ezt én is magamnak, de csak nem jön magától (a rák)
Hiába, ezt a természet csak nehézkesen oldja meg magától
Ja és természetesen nem érdekelnek a ronda nők, inkább a kínhalál
72#
Életösztönről hallottál már?
És arról hogy az emberek nem csípik a kínhalált?
Nagyjából ezek állnak mögötte
Na persze még bőven megtehetem ezután is
Miért ne rinyálhatnék?
Az amúgy hogy kizárólag a kérdésekre válaszoltam nem tűnt fel?
Teljesen lényegtelen is, a kérdésem a lényeg
Csak voltam olyan korrekt hogy válaszoljak a velem kapcsolatos kérdésekre, aztán ha ez nektek rinyálás, akkor azt csakis ti szedtétek ki belőlem
Az általános eutanáziáról szól a kérdésésem, és nem rólam
Amúgy jól megfigyelhető a mélységes gyűlölet a reakcióknál
Ahogy számítottam rá, szinte követelik egyesek hogy hajtson végre öngyilkosságot az ember.
A férfigyűlölők megmutatjàk magukat
"Senki nem maga döntött a születéséről. Ebből kiindulva mindenkinek joga kellene legyen dönteni a haláláról."
Itt a lényeg
Egy alapjogot tagadnak meg az embertől. Persze meg nem akadályozhatják hogy az ember éljen ezzel az alapjogával, de értelmetlenül korlátozzák, illetve nehezítik meg ennek a gyakorlását
Ez úgy vélem senkinek sem ártana, viszont akár pozitív társadalmi eredménye is lehetne ha támogatnák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!