Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az önkéntes (férfi) eutanázia megoldaná a férfitöbblet problémáját?
Ha azon férfiakat akiknek az élete teljesen kiüresedett a magány révén önkéntes alapon "kidobja" magából a társadalom, akkor a probléma megszűnik?
Vagy mérséklődik?
Vagy önkéntesen nem volna elég férfi vevő rá hogy befolyásoljon bármit is?
"1) Elküldöd pontosan oda, ahova tippeled, de legalábbis nem nyilatkozol. Ekkor megint arra a következtetésre jut, hogy nem volt soha senkid - még egyébként akkor is, ha volt, csak épp okkal és joggal úgy gondolod, hogy egy idegennek ehhez durvára de semmi köze nincs."
Ez az egyetlen normális opció minden normális férfinak.
Én is incel vagyok amúgy
Sosem érdekel mások mit gondoltak
Ha normálisan kérdezett, normálisan küldtem el a fenébe a kérdéseivel, ha pedig bunkón, akkor hasonlóképpen.
Nem könnyű, de ez a része a legkevésbé problémás az incellétnek
32# igazad lehet, nem jelent megoldást, csak az adott személyeknek. De azok számára totális megoldást kínálna
33# Részben igazad van
Vannak olyanok közöttük akik a munkába menekülnek és termelnek
De sokan pedig demotiváltan alig hajtanak bármi hasznot a társadalomnak. Miközben ezen embereknek nem kínál a társadalom semmiféle hasznot sem, így számukra mindenféle termelés felesleges tulajdonképpen
"még a nagyon nagyon súlyos, borzasztó fájdalmakkal küzdő, végstádiumú rákos betegek számára sincs Magyarországon eutanázia..."
Tudom, ez eléggé borzalmas szerintem. Egy alapjogot tagadnak meg emberektől, a halálhoz való jogot. Gusztustalannak, embertelennek tartom ezt
"...a kérdező miért menne oda?"
Mert az jelenti a megoldást az életemre azért. Persze én megoldom magamnak, nem kell félteni. De biztosítani kéne hogy más is könnyen megtehesse mindenféle szenvedés nélkül.
18
Bizony!
Én évekig jártam egy helyre Budapesten. Egy nagyon forgalmas, központi helyen van. Volt ott koncert, filmvetítés, kiállításmegnyitó, irodalmi beszélgetések. Szinte minden nap volt program. Nagyon jó színvonalú és olcsó szórakozási lehetőség volt. (Jó kaják is voltak és mindenféle alkohol is.) Szóval ide jártam évekig, abban a reményben, hogy megismerkedhetek valakivel. Persze nem jött össze. Szinte kizárólag nők voltak. Egyébként túlnyomósrészt csinos, jól öltözött fiatal nők.
36
Őszintén mondom, hogy sajnálom, hogy így érzel. De ugye te is tudod, hogy ha lenne eutanáziára lehetőséged, úgysem élnél vele?
37#
Bizony aki a férfitöbbletes társadalmunkban nőtöbbletről beszél, annak valami nagyon nincsen rendben fejben.
Persze sok környezetben csak az egyik nem van jelen, tehát ilyen egyéni példákból ki nem lehet indulni, ennyi erővel elkezdem számolgatni az embereket a Blahán
(mint az egyik buta incel egyik kérdésében)
39
Nyilván nem lehet egyéni példákból kiindulni. :) De azért szerintem elég durva, hogy nagy valószínűséggel egy nőt egy ilyen intellektuálisabb programon lehet megtalálni, egy férfit meg a kocsmácskában.
Illetve érdemes megnézni mondjuk egy pszichológia témájú előadás nézőközönségét, szinte csak nők vannak, tényleg minden korosztályból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!