Van lehetőség Magyarországról bejegyeztetnie magát valakinek eutanáziára Hollandiában, vagy más olyan országban, ahol ez engedélyezett? Mi ennek a menete?
Halj meg tisztesseggel es ne add fel ido elott! Szuletesedrol sem te dontottel, a halalod is Isten kezeben van. Tul egyszeru lenne az elet, ha barmikor ki lehetne lepni belole.
Ha van tulvilag?! - nem tul jo belepo az ongyilkossag!!!
A lap alján van egy rész, ahol elolvashatod, hogy Magyarországon csak a passzív eutanázia van engedélyezve.
Egyébként a HVG-n olvastam, hogy Hollandiába sok ilyen irányú kérelem érkezik, de nagyjából a harmadát hagyják jóvá. Arról nem írnak, hogy Magyarországról is érkezik-e ilyen jellegű megkeresés.
Utolsó kettő: köszönöm, ezek nagyon hasznosak, bár vannak olyan aggályaim, hogyha komolyabb agysérülést szenvednék hogyan tudnék egy assisted suicideot végrehajtani, egyrészt engedélyeznék-e, másrészt lennék-e olyan állapotban...
Első: NEM meghalni akarok, de eléggé aggasztónak találom, hogy nincsenek már hozzátartozóim, relatíve fiatal vagyok, csak méltányossági összeget kapnék az államtól ha valami félre egy és akkor nem tudom mi lenne velem... Nem minden fehér és fekete, csak fel akarok készülni minden eshetőségre, ha ezt nem tudod elfogadni nem kell kommentálni minden áron...
Szia.
Kedves kérdező.Ne csüggedj el nagyon, fel a fejjel.
Átérzem a helyzeted, a gondolkodásmódod.
Én 8db Stroke és egy jobb hátsófali infarktus után vagyok.
Lebénult a bal lábam, dokik már felkészítettek, hogy többet nem fogok járni. Nem hidtem nekik, nem lett igazuk. 😊 Építőiparban dolgoztam, már futár vagyok.
Egyedül vagyok én is, bármi gond van, magam vagyok.
Maradt vissza valami neked a srtoke ból? Maradványtünetek stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!