Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az önkéntes (férfi) eutanázia megoldaná a férfitöbblet problémáját?
Ha azon férfiakat akiknek az élete teljesen kiüresedett a magány révén önkéntes alapon "kidobja" magából a társadalom, akkor a probléma megszűnik?
Vagy mérséklődik?
Vagy önkéntesen nem volna elég férfi vevő rá hogy befolyásoljon bármit is?
"Ez kvàzi most is így működik, csak mondom. 😔"
Az öngyilkosságot nem kéne keverni az eutanáziával, csak mondom
Aki hozzájárul az élete megszűnéséhez, az nem biztos hogy képes önmagát megölni is.
Az eutanázia talán serkentőleg hatna a férfiak feladási kedvére
Sokat javítana a "piaci" körülményeken
Azokat a börtöntöltelékeket kellene kiirtani, akik követtek már el gyilkosságot vagy más erőszakos cselekményt.
Többségük sajnos úgyis férfi. Két legyet egy csapásra.
Eddig nem az inceleket láttátok volna szívesen hullazsákban 13#?
Bocs ha te nem
Nem. Semmi bajom a férfiakkal, amíg értenek a nemből.
@11
Persze, hogy nem egetverő különbség az a pár tízezer ember. Csak ha te magad abban a pár tízezerben lennél, lehet, másképp látnád a dolgot. Más példával élve: szerintem a covidhiszti túl van tolva, mert csak pár ezer főt érint az egész - persze, akinek rokona vagy önmaga esett áldozatul, annak rohadtul nem számít, hogy mit mond a statisztika, az azt fogja mondani, hogy tényleg komoly a baj.
#17: A legtöbben csak azt hiszik el, amit látnak. Én is.
Gimiben 31-en voltunk az osztályban, abból 9 fiú. Fősulin 2 fiú volt az évfolyamban. A kollégáim 99%-a nő. A bolti eladó, a patikus, a benzinkutas, a háziorvosom, a kalauz a vonaton, a könyvtáros: csak nőkkel találkozok.
Amikor véletlenül bekerül egy pasi a látótérbe, azt valami cicababa viszi. Pedig nem vagyok csúnya, kövér se, csak sehol se vagyok én a legjobb csaj.
Marad a társkereső. Ugye? Nem.
25 évesen nem fogok az alkoholista, kétszer elvált, 120 kilós, 45 éves bácsikkal kezdeni. Akkor se, ha szerinte örülhetnék, mert középvezető, jól keres, és megcsináltatta a fogait. Nekem meg kifizetné az új melleket. 🙄
Meg betámad a 20 éves közmunkás Borsodból, akinek több füle van, mint foga, aztán elküld anyámba, mert csak a pénzre hajtok, de azért adjak egy esélyt.
Igaz, hogy 20 km-t se utazna nőért, de én menjek el randizni 220 km-re. Mi bajom a távkapcsolattal?
Minden második meg egyszerűen csak foglalt.
Ez az a mesés férfitöbblet meg sorbanállás.
Közben meg egyedül fogok meghalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!