Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az önkéntes (férfi) eutanázia megoldaná a férfitöbblet problémáját?

Figyelt kérdés

Ha azon férfiakat akiknek az élete teljesen kiüresedett a magány révén önkéntes alapon "kidobja" magából a társadalom, akkor a probléma megszűnik?

Vagy mérséklődik?

Vagy önkéntesen nem volna elég férfi vevő rá hogy befolyásoljon bármit is?

2021. szept. 19. 20:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/85 A kérdező kommentje:

Persze hogy vállalnám, elsők között

Csak jelenleg az ember magára van utalva ez ügyben

Sebaj, megoldom. Csak gondoltam jobb lenne a világnak ha mindenkinek egyszerűbben megoldható lenne.

2022. jan. 31. 11:38
 52/85 anonim ***** válasza:
48%
Ha igaz lenne, amit írsz, már megoldottad volna, nem itt GYK-znál. De nyugi mindenkinek ki kell engednie a gőzt valahol.
2022. jan. 31. 12:25
 53/85 anonim ***** válasza:
48%
Az biztos hogy itt kevesebb ostova kérdés születne. :D
2022. jan. 31. 20:08
 54/85 A kérdező kommentje:

A megfelelő fájdalommentes módra nem olyan rég jöttem rá

Azóta meg nem siettem el, hisz tuti a módszer, és van lehetőségem kiélni magamat, miért ne tenném amíg lehet?

Az incel kérdéseket amúgy nem én írom ki

Megnézhetitek hogy ez az első kérdésem a gyk-n

2022. jan. 31. 23:39
 55/85 anonim ***** válasza:
#54 és mégis hogy gondolod azt a megnézést? Végigkattintgatjuk az összeset? Nem mi vagyunk szellemi fogyatékosok.
2022. jan. 31. 23:42
 56/85 A kérdező kommentje:

"Végigkattintgatjuk az összeset?"

Felőlem azt is megtehetitek

A lényeg hogy nem találtok más kérdést a nevemmel

2022. jan. 31. 23:47
 57/85 anonim ***** válasza:

#56 törölték őket? :)

Egyébként ez az egy is sok.

2022. febr. 1. 07:16
 58/85 anonim ***** válasza:
Jajjhogybasszamegazisten, hát ne csináljunk már úgy, mintha egy ember nem regisztrálhatna be akár 80 névvel is...
2022. febr. 1. 10:22
 59/85 anonim ***** válasza:
Ha már a férfitöbbleten akarsz rágódni, itt egy sokkal érdekesebb kérdés: Miért kizárólag férfiak mantrázzák a férfitöbblet témát? Nőtől még sosem hallottam. Pedig a "sehol egy férfit" elég soktól.
2022. febr. 1. 12:23
 60/85 anonim ***** válasza:
Mert a nők számára a "férfi" fogalmába nem az összes férfit jelenti, hanem kizárólag a számukra vonzó férfiak halmazát. A fennmaradó rész az ő szemükben csak "ember". De nem férfi. És ugye tudjuk, hogy a férfiak általánosságban hányad része vonzó a nők számára, igaz...?
2022. febr. 1. 16:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!