Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az önkéntes (férfi) eutanázia megoldaná a férfitöbblet problémáját?
Ha azon férfiakat akiknek az élete teljesen kiüresedett a magány révén önkéntes alapon "kidobja" magából a társadalom, akkor a probléma megszűnik?
Vagy mérséklődik?
Vagy önkéntesen nem volna elég férfi vevő rá hogy befolyásoljon bármit is?
"Miért kizárólag férfiak mantrázzák a férfitöbblet témát? Nőtől még sosem hallottam"
Elég furcsa is volna, ha a nők elkezdenének arról papolni hogy nekik milyen jó dolguk van, nekik milyen egyszerű
Ezért nem hallani ezt tőlük
Pedig ez egyszerű tény, a korfa kb. iskolai tananyag, és abban fiatalkori férfitöbblet figyelhető meg, több %-os mértékben
Egy nő ezt miért reklámozná?
Inkább tagadni szokták
a kérdésre: [link]
lehet betoltam már, de itt a nőhiány/férfitöbblet evolúciós háttere. lehet elolvasni, okosodni.
btw, ha annyira vágyik vki egy társra, akkor irány Ázsia, lehet menyasszonyt venni 10-15M forintért.
Azt vágod, hogy az emberkereskedelem és a rabszolgatartás illegális?
Kicsengeted a 15 misit, elhozod a kis ázsiai menyasszonyt, eltartod két évig, aztán közli veled, hogy akkor ő most átköltözik a Jóskához, pápá.
"Nem, mivel ez nem indikációja (és természéténél fogva nem is lehet indikációja) az eutanáziának."
Nem tudok egyetérteni
Szerintem ez természetes indikációja az eutanáziának, mivel sok ember élete válik teljesen értelmetlenné, amit igazából joga kellene legyen orvosolni, méghozzá szenvedésmentes módon. Senki sem érdemel kínhalált csak azért mert az élete felesleges. Ez az elvárás az embertelen, s nem az eutanázia
"Ez nem egy progresszív betegség, nem is gyógyíthatatlan, nem is lehet róla megállapítani, hogy biztosan halálhoz vagy életminőség romláshoz vezet"
Ez egy eléggé gyógyíthatatlan betegség, úgy hívják hogy genetikai eredetű rondaság
Az életminőség drasztikus romlásához vezet
"Társfüggő vagy egyébként?"
Minden egészséges ember társfüggő
Így vagyunk programozva
Csak sajnos nem mindenki van úgy programozva hogy találhasson is társat, ők a felesleg
Na ezekről van szó a kérdésben
Ha ronda vagy, keress ronda nőt. Ha fogatlan vagy, keress fogatlant. Jah, és nekem, aki rákos vagyok, nem fogod beadni, hogy ez betegség. Talán nem hülyeségeken kéne rinyálni meg filozofálni itt a gyakorin, hanem barátokat szerezni, eljárni velük, ismerkedni új emberekkel...
Üdv:
Egy nem normális ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!