Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak olyan nők, akik azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan nők, akik azt mondják, hogy a magányos, nőknél sikertelen férfiak se prostizzanak?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért mondják ezt?

2021. szept. 18. 16:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem járhat prostikhoz, csak nem akkor, amikor már együtt vagyunk.
2021. szept. 18. 18:33
 12/18 anonim ***** válasza:
64%

Volt olyan időszakom amikor fizettem a szexért, de nem azért mert nem tudtam volna párkapcsolatot kialakítani, egyszerűen nem volt rá időm, az összes kapcsolatom azért ment tönkre mert nem volt elég szabadidőm akkoriban. Büszke vagyok rá? Nem, de nem is szégyellem. 1 adott nőhöz jártam, nagyon kedveltem, simán elhitette velem hogy barátnőm, néha olyan dolgot is elvállalt amit más fizetős nők nem, például elkísért egy külföldi útra.

Ha most megkérdezné a párom, hogy feküdtem-e le prostival nem válaszolnék, tudom hogy milyen előítélet van azokkal szemben akik prostihoz járnak.

Azok a fiatal férfiak akiknek semmi önbizalma sincs a nőkkel szemben és a sok visszautasítás miatt már kezdeményezni sem mernek azoknak jó tehet a prosti, főleg ha ő is segíteni akar. Elhiteti a férfival hogy tud jó szerető lenni, kicsit tanítgatja is, nem tapasztalatlanul "megy a csatába".

Persze vannak olyan férfiak, akik a változatosság kedvvért mennek prostihoz, soha nem fekszenek le kétszer ugyanazzal a nővel, gyakorlatilag a monogámia ellen lázadnak. van olyan férfi aki annyira könnyen alakít ki kapcsolatot hogy hetente más nővel van, aki erre az életre vágyik, de nem volt hozzá kedves a teremtő, az meg pénzzel oldja meg a problémát.

Sok nőt azért idegesít, mert aki prostizik az biztosan elkapott már valami nemi betegséget és emiatt óvatos, talán ebben van valami logika. Amiatt is van ellenszenv, hogy a prostik sok olyan dolgot bevállalnak pénzért amit egy "átlagos" nő nem vagy nem szívesen csinál és emiatt ne alakul ki egészséges szexualitás a partnere és közötte.

2021. szept. 18. 18:37
 13/18 anonim ***** válasza:
72%
Én csak azt nem szeretném, hogy utána velem jöjjön össze. Felőlem járhat, csak az ilyennel nem vagyunk lelki hullámhosszon.
2021. szept. 18. 19:31
 14/18 anonim ***** válasza:
32%
Vannak ilyenek, de kit érdekel? Az embernek ki kell használnia a lehetőségeit, ha ez a prosti, akkor azt. 31f
2021. szept. 18. 19:45
 15/18 anonim ***** válasza:
55%

Az a legjobb hogy ha nem hülye az ember, akkor a csaj akivel ismerkedik sohasem tudja meg hogy prostihoz jártál. Ha nem hirdeted, nem kotyogod el, és szépen tagadsz az adott nő elől is, akkor nincs az az Isten hogy rájöjjön.

Sőt, rengeteg férfi parkapcsolat mellett kurvázik, és nem derül ki az sem. Így megy ez, nem kell tudniuk róla

2021. szept. 18. 22:08
 16/18 anonim ***** válasza:
8%

Férfiak: nem kell elmondanom a barátnőmnek, hogy régen k.rváztam, semmi köze hozzá.

Szintén férfiak: JOGOM VAN tudni a barátnőm teljes szexuális múltjáról minden korábbi kapcsolatában és jaj neki, ha nem csak fehér emberrel volt dolga.

2021. szept. 19. 10:32
 17/18 anonim ***** válasza:
48%

16#

Ha van takargatnivalója a férfinak, akkor nyilván ő sem vájkál a masik múltjában

Az elég meredek lenne, önsorsrontó

2021. szept. 19. 10:36
 18/18 anonim ***** válasza:
50%

szerintem aki nem előnyös külsővel született plusz még félénk is de ahhoz elég jó hogy legyen munkája,pénze hozzá tegyen a társadalomhoz az prostizzon csak,megérdemli. Egyébként amilyen nők vannak manapság azon sem csodálkozom hogy az is fizet érte akinek nem lenne muszáj hiszen mire oda kerül az ember egy nővel addigra rengeteg dolognak kell megfelelnie és elég sokat is költ-randikra.

Persze ez nem azokra érvényes akik tényleg szeretik egymást passzolnak,na és azért vannak normális nők akik nem a pénzre mennek.

2021. szept. 19. 17:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!