Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt nők, az utóbbi egy évben hány férfi próbált elhívni randizni báron/klubon kívül?
Tinderen azt hiszem 5-en, de végül egyiknél se jutottunk el a találkozóig. Szinte hihetetlen.
Ebből az egyik találkozót valóban én húztam, mert gyászidőszakban voltam, sok probléma jött fel. Türelmet kértem. Aztán letiltott.
Egy másikat én küldtem el végül, vagy hát így 1 hét nem-válaszolás után más utam nem nagyon volt.
A másik háromra nincs épeszű magyarázat. Hogy valaki rám ír, elhív. Szerintem kedves vagyok. És eltűnik.
Élőben sajnos nem volt próbálkozás.
Ezek vannak:)
Az utóbbi 1 évben, fogalmam sincs, nem számolom.
43 leszek, de most kapósabb vagyok mint amikor 20 voltam.
Amugy 20 évesen ugyanolyan voltam mint a korombeliek.
30 éves koromtól már más lett a helyzet. Egyenesen ledöbbenek a saját korosztályom külsején, én valahogy másképp öregszem. Nincs behízva a derekam, nem lóg az arcbőröm stb.
Élőben 1.Olyan,akivel régen randiztam/szexeltem vagy 2.Olyan,aki elhivna,de nem mer/tud 3-4.
De ezek nagy része csak szexet akar.
Bár én az elmult 1 évben hiztam vagy tíz kilót,de még ugyanazt a méretet hordom,mivel tornázok,de én iy jobban nézek ki,mint a korombeliek,vagy a pár évvel fiatalabbak.Pedig az elmult 6 évben volt pár trauma az életemben,egy ideig ittam is,a cigit se tudom lerakni,stressz van folyamatosan.De mégis mindenki ledöbben,amikor meg mondom hány éves vagyok.A mi korosztályunk valahogy tényleg elengedte magát.
40N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!