Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Felnőtt nők, az utóbbi egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőtt nők, az utóbbi egy évben hány férfi próbált elhívni randizni báron/klubon kívül?

Figyelt kérdés
Az "ismerkedni bárhol lehet, pláne a nőknek" teóriát tesztelem. Nekem 2x volt ilyen, éjszaka buli után rohantam a vonathoz de igazából mivel feltartottak az utolsó vonat előtt, gyorsan ott kellett hagynom őket.
nov. 18. 21:39
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
80%
tinderen sokan, életben nulla, najó 1
nov. 19. 00:05
 12/31 anonim ***** válasza:
56%
9-14 kb.
nov. 19. 00:28
 13/31 anonim ***** válasza:
45%
#6: ez tényleg érdekes. Harmincas férfiként ledöbbenek, hogy sok korosztályombeli férfi és nő milyen öregnek hat hozzám képest. Ezzel nem azt mondom, hogy én tökéletes vagyok, mert messze nem (van kis pocak, toka), de valahogy rajtam nem úgy fog az idő. Rendszerint jóval fiatalabbnak néznek a koromnál. Valószínűleg ez azért is lehet, mert nem dohányoztam sosem, nem buliztam át az éveket, nem ittam, sportoltam mindig, egészségesen étkezem. Fura belegondolni, hogy csomó harmincas simán negyvenesnek néz ki.
nov. 19. 00:32
 14/31 anonim ***** válasza:
60%
hát randira nem hívott, csak részegen elkérte az instám egy random srác egy buliban, akit nekem löktek. Kicsit para volt.
nov. 19. 00:43
 15/31 anonim ***** válasza:
86%

0.

Ez a teória óriási ostobaság. Ma már nem így megy.

Hozzáteszem, nem bárban/klubban, de egyéb ismerkedésre is alkalmas helyen vagyok nyár óta minden hétvégén. Nyáron voltak ott sokan, de még most is vannak, szóval lehetne. És semmi. Lidlről, benzinkútról, hasonló helyekről ne is beszéljünk...

Csak a neten lehet ma már, akinek az nem megy vagy/és nem szereti, az jól megszívta. 😔

nov. 19. 04:55
 16/31 anonim ***** válasza:
84%

Csak kollegák szonszédok, mivel másokkal nem talalkozom mert csak munka-otthon vagyok.

Mindegyik kritikán aluli egyik öreg másik dagadt 3.fogyatékos 4 nyugger 5. Szemét is az elutasitas miatt akit amugy bottal se piszkálnék meg.

Neten probaltam ismerkedni ott szexre mennek, igy kiregiztem.

nov. 19. 06:41
 17/31 A kérdező kommentje:
Igen ezért kérdezem. Online nem ismerkedem már, nem az én műfajom de élőben olyan lehetetlennek tűnik, itt meg mondogatják hogy bárhol lehet, úgyhogy szerettem volna látni, én vagyok-e a ronda balfasz akit jól elkerülnek, vagy ez normális
nov. 19. 07:44
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

#15 vagyok, ez a normális ma. Az említett helyen nyáron, amíg volt nagyobb "forgalom", én is figyelgettem, hogy ha már hozzám nem, más nőkhöz odamennek-e. Hát nem. Senkihez sem. És ezek szombat-vasárnapok (mondhatni "csúcsidőszakok"), nem pl. kedd délelőttök...

Itt óriási hülyeségek terjednek, teljesen elszakadtak a valóságtól.

nov. 19. 08:45
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Ezt én is így látom, tapasztalom.

Rá sem néz senki a másikra.

Volt, hogy direkt nyitott szemmel jártam, kerestem a szemkontaktust, satöbbi.

Hát azt hiszitek, hogy valaki egyáltalán felém nézett? Se egy mosoly, semmi, még ha én mosolyogtam is. Mindenki siet, megy a dolgára.

Kiveszett az emberekből a személyes érdeklődés, csak online mernek/ akarnak bármit is, de általában csak egyet...

nov. 19. 08:55
 20/31 anonim ***** válasza:
78%

Ugyanez, én folyton figyelek, keresném a szemkontaktust, nem vagyok az a típus, akinek füles a fülében, és fel sem pillant szinte soha a telefonról. Hiába... Falat, padlót, fát, bokrot, bármi mást néznek - gyanítom, attól is tartva, hogy ebben a mostani bolond világban nehogy zaklatásnak vegyék a nők már azt is, ha csak rájuk néznek. (Értem és megértem, de így nem lesz soha semmi...)

50-es, 60-hoz közelebbi és ennél idősebb férfiak azok, akiknek még van merszük bármit... A fiatalabbaknak már "lesni" sincs.

nov. 19. 09:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!