Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők hogyan fejezik ki férfi felé ha szeretnének randizni vele?
# 2
akkor lehet ez a helyzet a lánnyal akit ismerek egyetemi csoportból. Ha én kezdeményezek beszélgetést, online vagy élőben, örömmel benne van, hozzáérek, nem zavarja van mikor ő is megérint. De ő sosem kezdeményez. De lehet nem akar megsérteni?
Azt én nem nem tudhatom, mert ő nem én vagyok. De én simán "megsértem" azt, aki nem érdekel, mert amúgy utálom, ha hozzám érnek. Mindenesetre hívd el randira, mert ha olyan, mint én, akkor ennél az életben nem juttok tovább 😂
2# dettó mindenben.XD
Így szalasztottam el életem eddigi legnagyobb szerelmét.🤷♀️ De akkor sem tudnám másképp csinálni, mert egyszerűen ilyen vagyok.
# 4
akkor ez az érintés ugye nektek nőknek olyan hogy ha olyan pasi ér hozzád akit nem tartassz vonzónak akkor azonnal undort kelt vagy ilyesmi, még ha haverok is vagytok vagy valahogy jelzed hogy ne fogdosson?
#5! Üdv a klubban. Én is😂
#6! Nálam nem, én családtól, baráti körben se tűröm. Csak kisgyerekek(nem úgy persze, hogy random gyerekeket ölelgetek az utcán), meg a mindenkori szerelmem érhet hozzám. Azt szeretem is, nem csak elviselem.
Munkám során néha elkerülhetetlen a testi kontaktus, ott kibírom, mert külön tudom választani a munkát, de ha azt érzem, hogy a másik nem munkaként tekint rá, hanem örül, mert tetszem meki, attól kiborulok.
Pl megkérdezem mit tervez a hétvégére.
Fel van dobva a labda
Ha úgy a 48 orájába bele se akar tenni meg eszébe se jut hogy beletegyen vagy jön a nemtudomozással akkor off is helyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!