Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet igaz, hogy mindkét nem tagjai náluk nagyobb halat szeretnének kifogni?
PASIK: Nem tudják/akarják felfogni, hogy a minőségi punci pénzbe kerül.
NŐK: Beszopják a meséket a hercegnőkről. Meg sokan azt hiszik, hogy a diplomájuk, és a vele járó aktatologató melójuk miatt nekik JÁR, a 10/10-es szuperkan.
"anyagilag" - Bőven jól keresek, így nem érdekel a csaj pénze, sőt jobb ha nem dolgozik, mert több időnk van egymásra :)
"külsőleg, hatalom vagy presztízs, tudás" - Ne legyen buta mint a tök, de egy 3-as normál érettségi már elég, és a legfontosabb, hogy a csaj legyen szerény, bájos, aranyos (ne legyen fülig tetoválva, és ne lógjon a szájából a cigi, tudjon viselkedni).
A pasiknak is kene gazdag meno szexbomba, csak nehezen tudom elkepzelni hogy ezek a nok hogy jonnenek ki szintjuk alatti pasikkal.
"Csabi:Lilla, menjunk el a matraba van egy jo wellnessszalloda.
Lilla:Jo, mennyibe kerul?
Csabi: felmilla. Ugye kifizeted mucus dragasagom bebim?"
Ilyen talpnyalo onallotlan csoro selyemfiura egy no se tud felnezni sajnos...
Teljesen jogos a kérdésed.
Pont pár napja néztem ezt a videót amivel már régóta egyetértek tapasztalataim miatt. (persze több hosszú kapcsolatom volt már, nem vagyok incel)
https://www.youtube.com/watch?v=-N2sGiCBRYU&list=PL8bSG_KIug..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!