Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet igaz, hogy mindkét nem tagjai náluk nagyobb halat szeretnének kifogni?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy anyagilag, külsőleg, hatalom vagy presztízs, tudás szempontjából a potenciális társjelölt legyen magasabb polcon. Mennyire reális ennyi elváráshoz vagy ezen elvárások némelyikéhez foggal-körömmel ragaszkodni? Nem szeretem a "jut" és "jár" fogalmakat, mert tárgyiasít, de mégis ezt tapasztalom szinte mindenhol. Ha reálisan gondolkodom, szerintem nincs akkora merítési lehetőség, hogy mindenki elképzelése teljesüljön. Ti hogy látjátok?

2022. szept. 24. 16:05
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
Ezért élnek annyian egyedül
2022. szept. 24. 16:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindegy milyen a hölgy. A lényeg, hogy akarjam őt. Ha nem akarom akkor tök mindegy mennyi pénze van. Ha pedig akarom akkor lehet csöves is.
2022. szept. 24. 16:23
 3/8 anonim ***** válasza:
33%

PASIK: Nem tudják/akarják felfogni, hogy a minőségi punci pénzbe kerül.

NŐK: Beszopják a meséket a hercegnőkről. Meg sokan azt hiszik, hogy a diplomájuk, és a vele járó aktatologató melójuk miatt nekik JÁR, a 10/10-es szuperkan.

2022. szept. 24. 16:36
 4/8 anonim ***** válasza:

"anyagilag" - Bőven jól keresek, így nem érdekel a csaj pénze, sőt jobb ha nem dolgozik, mert több időnk van egymásra :)

"külsőleg, hatalom vagy presztízs, tudás" - Ne legyen buta mint a tök, de egy 3-as normál érettségi már elég, és a legfontosabb, hogy a csaj legyen szerény, bájos, aranyos (ne legyen fülig tetoválva, és ne lógjon a szájából a cigi, tudjon viselkedni).

2022. szept. 24. 17:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A pasiknak is kene gazdag meno szexbomba, csak nehezen tudom elkepzelni hogy ezek a nok hogy jonnenek ki szintjuk alatti pasikkal.

"Csabi:Lilla, menjunk el a matraba van egy jo wellnessszalloda.

Lilla:Jo, mennyibe kerul?

Csabi: felmilla. Ugye kifizeted mucus dragasagom bebim?"

Ilyen talpnyalo onallotlan csoro selyemfiura egy no se tud felnezni sajnos...

2022. szept. 24. 17:21
 6/8 anonim ***** válasza:
85%
"Ilyen talpnyalo onallotlan csoro selyemfiura egy no se tud felnezni sajnos." - De sajnos igen, a szomszédom egy full életképtelen 24 éves srác, és most egy (relatíve nem túl szép) 30 körüli csajjal jár, a csajnak egy új Mercije van (gondolom a szülei gazdagok), a napokban a srác a hűtővizet a motorolaj helyére öntötte... a csaj kifizette a 70 ezres kárt, és még együtt vannak!
2022. szept. 24. 17:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Teljesen jogos a kérdésed.

Pont pár napja néztem ezt a videót amivel már régóta egyetértek tapasztalataim miatt. (persze több hosszú kapcsolatom volt már, nem vagyok incel)

https://www.youtube.com/watch?v=-N2sGiCBRYU&list=PL8bSG_KIug..

2022. szept. 25. 20:27
 8/8 anonim ***** válasza:
#7: Nem hiszek a szememnek. A Sikerre Hangolva csatorna készítője egy véleményen van Incel Vincével? Eszem megáll...
2022. szept. 26. 01:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!