Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a 35 feletti férfiak, akik még nem alapítottak családot, de szeretnének, eddig miért nem jött össze nekik?
Volt egy 6 éves kapcsolatom, amiben a párom nem akart házasságot, és gyereket sem. Én szerettem őt, és elfogadtam ezt a döntést.
36 voltam, mikor szétmentünk, nekem nagyobb törést jelentett a szakítás, így kellett egy kis idő, amíg talpra álltam, időbe tellett, mire megoldottam a lakhatást (korábban együtt éltünk).
Az én sztorim kb ennyi
(bár itt a GYK-n már milliószor hallhattam hölgyektől, hogy aki férfi 35 felett egyedül van, az selejt, vagy nagyon gázos, így bizonyára a valóság nem a fenti sztori, hanem ez, hiszen annyian mondogatják).
Egyébként volt pár éve erről egy felmérés, s Mo-n ez volt a leggyakoribb ok a család/gyereknélküliségnek mindkét nemnél.
Eléggé kitlódott mind a házasság, mind a gyermekvállalás ideje, és ha mégsem jön össze, akkor sokaknak késő újrakezdeni:
Együtt vagy valakivel, és akkor mentek szét, amikor már sokkal nehezebb új kapcsolatot építeni: 35+ évesen szakítasz, kell 1-2 év, mire megtalálod megint az igazit -ha szerencséd van-, hiszen nyilván nem akarsz az első szembejövővel rögtön családot/gyereket. És sokan egyszerűen kifutnak az időből (gyerek téren), vagy egyedül maradnak (párkapcsolat téren)
Nekem nagyon sokáig nem volt saját lakásom.
És fiatalabb koromban eléggé naiv voltam a nőkkel szemben, nagyon nem kezeltem helyén a dolgokat.
Páromat tudom példának hozni. Most 35 éves, fél éve vagyunk együtt. Teljesen rendben van minden téren, eddig nem találtam nála semmi komoly defektet.
30-35 éves kora között volt egy komoly kapcsolata, amiről ő úgy gondolta, hogy lehtlet belőle házasság, gyerek, de a nő meg nem úgy gondolta. 5 év után szétmentek, idő kellett, mire kicsit talpra állt. Aztán nem nagyon jött olyan, aki komolyan vehető volt.
Szerintem sokszor hasonló ok van a hattérben: egy csalódással végződő hosszabb kapcsolat, ami olyan idős korban ért véget, mikor már nehezebb a pártalálás.
Most 36, nemsoká 37 éves*
Bocsi, elírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!