Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő játszani próbálja a nehezen elérhetőt, vagy csak egy részük? Vagy ha szeretnének közeledni valakihez akkor ezt kihagyják?
Ez valójában arról szól h szeretnének meggyőződni arról h normális, értelmes, vonzó férfi vagy-e.
Ahogy általában a férfi is megválogatja a nőket.
Kivéve ha mind1 csak legyek vki.
Nekem elengedhetetlen. Tudom, hogy nem mindenki ilyen, de nekem nem megy a szex érzelmek nélkül. A vágy is egy érzelem, például. Nekem ezekhez idő kell.
Aki szerint ez csak időhúzás, meg feleslegesen kéretem magam, azzal nem egymást keressük. Volt, hogy azért szakítottam meg az ismerkedést, mert a pasi szerint az a "normális", ha legkésőbb a harmadik randin lesz szex is. Nekem ennyi idő arra se elég, hogy haverok legyünk.
Kérdésben, de még a kategóriában sem, szó nem volt a szexről.
Ismerkedésről volt szó, nem az alkalmi kapcsolatokról.
Én mindig teljes együttműködéssel és kölcsönösséggel ismerkedem.
De kétségtelen, hogy mostanában rengeteg hímnemű a szó szoros értelmében azonnal rátér a szexre.
Én itt nem távolságot tartok, hanem kapcsolatot bontok rögvest.
#6 Hát ezt leginkább sok beszélgetéssel, kérdezéssel, őszinteséggel, emberismerettel lehet kiszűrni, hogy ezekből melyik esetről is lehet szó.
Lehet, hogy bizonytalan a hölgy, lehet, hogy szeret huncutkodni, lehet, hogy élvezi az ismerkedés fázisát, bármi lehet - kommunikálni kell.
Tudom, hogy nem konkrét esetre tetted fel a kérdést, azért írtam, hogy általánosan mi segít, mi működhet. Azért is soroltam példákat, mert bármi állhat a dolog mögött. Sose fogod megtudni, ha nem teszel érte. Ha meg teszel érte, egyre nagyobb tapasztalatod lesz.
Sok minden kiderülhet a beszélgetésből, ha meg nem derül ki, akkor tapintatosan rákérdezel. Mi baj lehet belőle? Nem biztos, hogy őszinte lesz, vagy azt a választ kapod, amit szeretnél, de ez már csak ilyen, egy örök tanulási folyamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!