Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Felnőtt nők, az utóbbi egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőtt nők, az utóbbi egy évben hány férfi próbált elhívni randizni báron/klubon kívül?

Figyelt kérdés
Az "ismerkedni bárhol lehet, pláne a nőknek" teóriát tesztelem. Nekem 2x volt ilyen, éjszaka buli után rohantam a vonathoz de igazából mivel feltartottak az utolsó vonat előtt, gyorsan ott kellett hagynom őket.
nov. 18. 21:39
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

12

Ez jó számnak tűnik:) Leírnád, hogy mi a titkod? Hátha tanulunk mi is.

nov. 19. 10:08
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Egy ismerősöm, aki frissen lett szingli, illetve egy csávó a strandon. (Meg volt egy, aki szórakozóhelyen, de az akkor nem számít.)

Keveslem (főleg azért, mert egyik se jött végül össze), de az itt leírtakhoz képest ez már valami, pedig sose voltam az az extrán kapós, csak próbálok nyitott lenni.

nov. 19. 12:01
 23/31 anonim ***** válasza:
45%

21-es részére írom.

Nincs "titkom", csupán sokat járok emberek közé, nőiesen-elegánsan öltözöm, és nem mogorván, fülest bedugva bámulok magam elé.

12 voltam.

nov. 19. 17:20
 24/31 anonim ***** válasza:
56%
Ha a párom nem számít, akkor 0.
nov. 20. 10:15
 25/31 anonim ***** válasza:
9%
Simán ugyanúgy ismerkednek emberek az utcán, meg bárhol máshol, ahogy eddig is! De aki bányarém, vagy süt róla a nyomorultság, vagy hogy idegbeteg, az mégis kinek kéne? Az olyan embert messze elkerülik, inkább rá se néznek. Nem hogy még leszólítsák. Mégis ki akarna önként ekkora bajt a saját nyakába?
nov. 21. 15:35
 26/31 A kérdező kommentje:
Egy barátnőmet se igazán szólítják le és nem igazán bányarémek, én se, de itt már Palvin Barbi is tök átlagos lány úgyhogy...
nov. 21. 18:53
 27/31 anonim ***** válasza:
22%
Ti nők meg ránk sem néztek... Most én egy fapofához minek mennék oda?
nov. 21. 23:23
 28/31 A kérdező kommentje:
Nem hibáztatott itt senki semmit, csak mindig azt kapom (meg itt mindenki) hogy ismerkedni bárhol lehet, aztán mégsem.
nov. 22. 09:57
 29/31 anonim ***** válasza:
55%

27, kik a "ti nők"? Kik a "ránk"? (Fáj ugye leírni egyes számban, hogy rád nem néz senki.)

Ne is menj oda senkihez, légyszi.

nov. 22. 19:14
 30/31 anonim ***** válasza:
#27 incelveszély
nov. 23. 20:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!