Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ilyen férfi vagyok, akkor ilyen tulajdonságok alapján megnyerő vagyok, randiznának velem a hölgyek?
Komoly kapcsolatot keresek, ahol az őszinteség van. Szeretek mély beszélgetésekbe merülni.
Fontos számomra a stabilitás, ezért minden reggel ugyanabban az irányban szoktam felkelni az ágyból. Szeretek enni, különösen akkor, ha éhes vagyok. Néha, amikor unatkozom akkor kertben nézegetem a növényeket, de csak akkor, ha nem esik az eső.
Képes vagyok egy perc alatt ötven különböző arcot vágni.
Van egy macskám, valamint egy képzeletbeli barátom aki minden reggel segít eldönteni, hogy melyik zoknimat vegyem fel.
Mi a kizáró ok, ha megkérdezhetem?
Jó beismerem a képzeletbeli barát az furcsa lehet, de a grimmaszolás pl. az egyik tehetségem, azt kiskorom óta gyakorlom, ezért tudok 50 félét véghez vinni 1 perc alatt. Erre büszke is vagyok.
:(, leírtam hogy szeretek enni, van egy kertem ahol nézegetem a növényeimet.
Leírtam a grimaszolást, a tehetségem.
A végére pedig a képzeletbeli barátot egy apró viccnek szántam.
És ez alapján ti eldöntöttétek, hogy lehetetlen?
Mi a kizáró ok? Az hogy eszek, vagy az hogy van kertem?
"Szeretek enni, különösen akkor, ha éhes vagyok."
Ezt viccnek vettem, mert a másik opció, hogy fogyatékos vagy binge eater vagy.
Azt úgy értettem, hogy szeretek enni, élvezem a finom étel ízét.
A különösen akkor ha éhes vagyok alatt azt értettem, hogy binge eatingelni is szoktam, főleg sorozatnézés közben, eszek de nem is vagyok éhes.
Én az egészet full komolynak szántam a kérdésemben, csak az utolsó mondat a képzeletbeli barátos volt kicsit huncut
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!