Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan nők, akik azt mondják, hogy a magányos, nőknél sikertelen férfiak se prostizzanak?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért mondják ezt?2021. szept. 18. 16:04
1/18 anonim válasza:
Azért mondják egyesek, mert sérti az ego-jukat az hogy te siman megkerülöd őket és az elvárásaikat prostik segítségével
Mint amikor az állam az adócsalók ellen kampányol pl.
2/18 anonim válasza:
ebben van valami,egyébként mióta prostikhoz járok egyre inkább nem értem miért ájulnak el a pasik a nőktől,és a szexet sem nagyon értem miért akkora nagy durranás jó érzés igen de nem annyira hogy egész életemben szolga legyek
3/18 anonim válasza:
Szinte az összes ezt mondja. Szerintük szánalmas dolog.
4/18 anonim válasza:
Mert az lenne az alap hogy férfiként megfelelj egy partnernek. Külsőre és személyiségre is! Aki prostihoz jár az nem felel meg az elvárásoknak és pénzért akarja megkapni azt, amit más maga értékeivel kiérdemel.
Vagyis olyan mintha ezek az lúzerek csalnának.
5/18 anonim válasza:
mert a prostizás a lúzerség csúcsa.
7/18 anonim válasza:
Prostizzanak, csak engem kerüljenek jó messzire, ennyi.
8/18 anonim válasza:
Itt néhányan nagy tévedésben vannak. :D
Én pl. elítélem a prostizást, de az a férfitípus, akiről szó van, baromira nem érdekel, hogy mit csinál, mert sehogy sem kellenének soha az életben. Felőlem prostizhatnak, hozzám így sem, úgy sem lesz semmi közük.
9/18 anonim válasza:
Felőlem annyi prostihoz megy amennyihez csak akar. Szerinted érdekelni fog hogy xy kis géza épp kurvázik?
10/18 anonim válasza:
Na meg is jöttek a frusztrált lányok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!