Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy egyedulallo apukanak konnyebb tarsat talalni mint egy egyedulallo anyukanak?

Figyelt kérdés
Altalaban kevesebb az egyedulallo apuka aki sajat maga neveli a gyereket mert a legtobb esetben a no neveli, de ha megis van ilyen eset akkor annak a ferfinak nehezebb uj part talalni?
2021. szept. 17. 12:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én magamban hátránynak éreztem, hogy van gyerekem, a valóságban meg azt tapasztaltam, hogy bármelyik nő, akivel randiztam elfogadta volna a gyereket. Mondjuk én nem zsákbamacskaként öntöttem a nyakukba, hanem feltüntettem az adatlapon. Volt olyan randim is, hogy rám írt egy nő azzal a felütéssel, hogy olyan férfit ő még nem látott, aki a gyerekét egyedül neveli és kíváncsi rám. Randiztunk is, megvolt a szimpátia is, de ő dohányos volt, ami nálam kizáró ok volt. A nők rugalmasabbak ebben a kérdésben, én pozitívan csalódtam bennük.
2021. szept. 17. 13:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem van akinél kizáró ok.

Sokan nem szeretik a gyerekeket/nem akarnak gyereket.

2021. szept. 17. 13:14
 3/8 anonim ***** válasza:
71%

Igen, mégpedig nagyon egyszerű okból. Hacsak nem váltott felügyelet van, ő kéthetente hétvégén gyerekezik és iskolai szünetek felében. Ha anyuka, akkor valószínűleg nála vannak a gyerekek és csak kéthetente egy hétvége szabad.

Tovább megyek. Nálam még apuka sincs a képben, amire mindenki azt mondja, milyen ideális. Aha, persze. Már ismerkedésnél is hátrány, mert bébiszittert kell hívni egy randi miatt is.

2021. szept. 17. 13:30
 4/8 anonim ***** válasza:
77%

De hétvégente apukánál a gyerek, pont, amikor a barátnő is jobban ráérne.

Van, akinek gond, de azért 30-35 felett, mikor már sok nőnek és férfinek van ygereke, annyira nem számít közelről sem, mint huszon éves korban.

2021. szept. 17. 14:01
 5/8 anonim ***** válasza:
39%
Nem könnyebb. A nőknek könnyebb sokkal. A tapasztalatom szerint a legrondább nőnek is udvarol valaki.
2021. szept. 17. 16:35
 6/8 anonim ***** válasza:
83%

Találni lehet, hogy könnyebb, de megtartani nem biztos. Mindenhol azt látom, hogy a nők valahogy hosszú távon nem tudják elfogadni a férfi gyerekét, főleg ha nekik is van, vagy akarnak sajátot. Idővel elkezdik kitúrni a fészekből, hogy a saját fiókájuknak több jusson.

Hosszú távon a férfiak jobban elfogadják a hozott gyereket. A legtöbb esetben úgy viszonyul hozzá, mintha a sajátja lenne.

Persze mindig van példa az ellenkezőjére is, mindkét esetben. Ez csak az én véleményem, én leginkább ezt látom körülöttem.

2021. szept. 17. 16:42
 7/8 anonim ***** válasza:
71%
Nem könnyebb semmivel. A nők sokkal kevésbé fogadják el az idegen gyereket, mint a férfiak. Akinek nincs gyereke, azért nem, akinek meg van, az csak azt szereti. A férfiak ebben a kérdésben sokkal toleránsabbak.
2021. okt. 26. 17:19
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte leszek: én kamasz gyerekkel már nem kezdenék olyan férfival, akinek kisebb gyereke(i) vannak és ismerkedéseim során be is bizonyosodott, hogy ehhez érdemes ragaszkodnom...

Pl. volt olyan pasi, aki az első randin arra panaszkodott, hogy a volt barátnője nem vigyázott a gyerekeire az apás napokon, amíg ő dolgozott...

Volt olyan, aki közölte, hogy ő minden hétvégét (plusz több napot hétközben) a gyerekével tölt vidéken, ebből nem enged.

Volt olyan, aki egyedül neveli a kicsi gyerekeit, el se tudom képzelni, hogy lehet vele randizni...

Az én gyerekem már kinőtt ebből a korból, elég szabad vagyok és felesben van az apjánál meg nálam, éppen ezért hasonló paraméterekkel rendelkező társat keresek.

2021. okt. 26. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!