Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vagytok itt egyedulallo anyak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vagytok itt egyedulallo anyak?

Figyelt kérdés
Miota vagytok egyedul?hany gyerek van?kerestek partnert vagy sodrodtak vagy kifejezetten elzarkoztok? Mik a parkeresesi tapasztalataitok? Ex kapcsolatban el v egyedul van?
2017. márc. 12. 14:07
 1/4 anonim ***** válasza:
72%

1., 3 évig voltam egyedül

2., 1 gyerek van

3., Nem kerestem, nem zárkóztam el, hozta az élet a új párom, akivel 15 éve együtt vagyunk

4., Aki görcsösen keres, az nem talál.

5., Nem tudom, de nem is érdekel (Miért fontos ez?)

2017. márc. 12. 14:15
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Itt nem tudom, de amúgy elképesztően sok van.

Úgy látszik nem sikerült sokaknak megváltoztatni az "alfahímet" pedig nyilván mind azt hitte, hogy sikerülni fog, ahogy szokás.

2017. márc. 12. 14:25
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
A hapsik a sok "nem igazit" keresik :)
2017. márc. 12. 15:05
 4/4 anonim ***** válasza:

FFi vagyok de több ilyen lánnyal volt kapcsolatom. A több gyerekeseket lerázom, egy gyerek nem akadály nálam,sőt...

Azt hittem egy ilyen nő megbízhatóbb, rendesebb, háziasabb, önállóbb, érettebb. Na hát 100-ból 1re ha igaz. 20-30 közti lányokról van szó, akik 23éves kora előtt szülte a kislányát azok közül 1 et ismerek aki normális rendes neki álomkapcsolata van egyik haverommal. A többi fiatal anyuka......nem élte ki magát iszik cigizik bulizni jár ahol megesik vele a baleset, dühkitörései labilis idegrendszere van. Ezt tapasztalom. Vagy a gyerekkel voltak otthon vagy elküldték őket dolgozni de kimaradt a késő kamasz koruk. Másik kategória tartson el valaki engem is meg a gyereket is. Ilyenbe futottam bele...szüleivel és elvállt nővérével élt 3+1 féle gyerek nevelési módszerből balhé lett. Megjegyezném hogy egy 3év feletti gyereknél az új pasitól nem a legjobb elvárás, hogy 3+év tapasztalatát tudja. Ebből is lett baj nem tudtam 4 éves gyereknek mit szabad mit nem....mit kellene elhagyni (nyakban hordás....).

Exem 17 évesen szült 3,5 évig volt egyedül addig pár egy éjszakás 1 gyereke van....társkeresőn jöttünk össze...sokan azt hitték egyedül álló anyuka könnyen ágyba vihető felelősségtől féltek. Exe (tipik roma) 1 másik kislány boldog apja. Hiába akarta a zűrös múltat nem tudta feladni....néha érthetetlen dolgok voltak. Plussz anyósjelöltem ha tudta volna a gyerek apját visszahozza az exemhez.

2017. márc. 12. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!