Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vagytok itt egyedulallo anyak?
1., 3 évig voltam egyedül
2., 1 gyerek van
3., Nem kerestem, nem zárkóztam el, hozta az élet a új párom, akivel 15 éve együtt vagyunk
4., Aki görcsösen keres, az nem talál.
5., Nem tudom, de nem is érdekel (Miért fontos ez?)
Itt nem tudom, de amúgy elképesztően sok van.
Úgy látszik nem sikerült sokaknak megváltoztatni az "alfahímet" pedig nyilván mind azt hitte, hogy sikerülni fog, ahogy szokás.
FFi vagyok de több ilyen lánnyal volt kapcsolatom. A több gyerekeseket lerázom, egy gyerek nem akadály nálam,sőt...
Azt hittem egy ilyen nő megbízhatóbb, rendesebb, háziasabb, önállóbb, érettebb. Na hát 100-ból 1re ha igaz. 20-30 közti lányokról van szó, akik 23éves kora előtt szülte a kislányát azok közül 1 et ismerek aki normális rendes neki álomkapcsolata van egyik haverommal. A többi fiatal anyuka......nem élte ki magát iszik cigizik bulizni jár ahol megesik vele a baleset, dühkitörései labilis idegrendszere van. Ezt tapasztalom. Vagy a gyerekkel voltak otthon vagy elküldték őket dolgozni de kimaradt a késő kamasz koruk. Másik kategória tartson el valaki engem is meg a gyereket is. Ilyenbe futottam bele...szüleivel és elvállt nővérével élt 3+1 féle gyerek nevelési módszerből balhé lett. Megjegyezném hogy egy 3év feletti gyereknél az új pasitól nem a legjobb elvárás, hogy 3+év tapasztalatát tudja. Ebből is lett baj nem tudtam 4 éves gyereknek mit szabad mit nem....mit kellene elhagyni (nyakban hordás....).
Exem 17 évesen szült 3,5 évig volt egyedül addig pár egy éjszakás 1 gyereke van....társkeresőn jöttünk össze...sokan azt hitték egyedül álló anyuka könnyen ágyba vihető felelősségtől féltek. Exe (tipik roma) 1 másik kislány boldog apja. Hiába akarta a zűrös múltat nem tudta feladni....néha érthetetlen dolgok voltak. Plussz anyósjelöltem ha tudta volna a gyerek apját visszahozza az exemhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!