Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért vagytok egyedül?
Figyelt kérdés
Sok szép lányt látok az utcán,meg egyéb helyeken,akik nagyon csinosak,mégis egyedül vannak. Gondolom bárkit megkaphatnátok.Elsősorban az érdekel,miért vagytok mégis egyedül?2017. márc. 7. 01:02
2/16 anonim válasza:
Èn is szoktam egyedűl menni az utcàn ílyenkor pont a pasimhoz megyek! ;)
3/16 anonim válasza:
Jó az első 2 válasz.:)
Engem mindenki kikosarazott, aki tetszett, aki nem, azzal nem sikerült a kapcsolat.
4/16 anonim válasza:
2# Jaaj,hát neked milyen igazad va:D:D:D
5/16 anonim válasza:
Aki privátban kérdezte: nem kell indokot adni egy kikosarazáshoz, nem tudom az okát, nyilván nem viszonozták vagy a szexuális vonzalmat, vagy a szerelmet, szóval nem volt kölcsönös az érdeklődés, vagy nem volt az enyémmel egyforma erős.
6/16 anonim válasza:
Mert jól megvagyok egyedül. A szabadidőmet inkább magamra, a hobbijaimra, vagy tanulásra fordítom.
7/16 anonim válasza:
Ha egy nő, egyedül sétál az utcán, vagy bármit elintéz egyedül, esetleg elmegy egyedül kikapcsolódni, az neked azt jelenti, hogy egyedül van és nincs párja/férje? :o
Ha fagyival sétálok a kezemben pl., akkor az meg azt fogja jelenti számodra, hogy csak azon élek és nem eszem semmi mást?
Elég "érdekes" gondolkodásod van... azt javasolnám, hogy ilyen hülye kérdések helyett, inkább keress magadnak barátnőt... bár lehet, hogy helyetted akkor is inkább egyedül sétálnának az utcán...
8/16 A kérdező kommentje:
2. Ez nem egy vicc lap,3. Biztos csúnya vagy,utolsó,te nagyon idióta lehetsz, nem azérz tettem fel a kérdést,mert ekkora majom beszólásokra vagyok kíváncsi. Konkrétan ismerek olAn csajokat többet is,akik egyedül vannak,az utcai dolog csak példa!
2017. márc. 7. 08:33
9/16 A kérdező kommentje:
Még egyszer a félreértés kedvéért azoknak a lányokmak a kommentjeire várok,akik tényleg egyedül vannak ( nincs párjuk )! Nem keresek vitapartnereket!
2017. márc. 7. 08:39
10/16 anonim válasza:
Azért, mert élvezem az életet és ehhez nincs szükségem egy férfira sem... legalábbis nem kapcsolatban.
Egyébként, részben egyetértek #7-el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!