Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20+ os egyedülálló lanyok/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20+ os egyedülálló lanyok/ nők! Ti miért vagytok egyedül?

Figyelt kérdés
2016. júl. 27. 11:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
57%
Vagy azért, mert senki se néz ki elég jól nekik, vagy azért, mert elviselhetetlen a természetük. Más ok nincs, amiért egy nő ne találna pasit.
2016. júl. 27. 11:47
 2/17 anonim ***** válasza:
55%

,, Vagy azért, mert senki se néz ki elég jól nekik, vagy azért, mert elviselhetetlen a természetük. Más ok nincs, amiért egy nő ne találna pasit."

Ez így egy kicsit egyszerű megfogalmazás

A női lélek ennél összetettebb, és nem szerencsés ennyire leegyszerűsíteni.

23/F

2016. júl. 27. 11:49
 3/17 anonim ***** válasza:
59%
#2 De naiv vagy...
2016. júl. 27. 11:50
 4/17 anonim ***** válasza:
80%

Ja neked van igazad, Istenemre mondom, hogy is lehetne más bajuk... nem

De biztos a te élettapasztalatod az mérvadó, pff.

2016. júl. 27. 11:55
 5/17 anonim ***** válasza:
56%
Mert a Herceget várják fehér lovon-)
2016. júl. 27. 11:55
 6/17 anonim ***** válasza:
93%
Pár hónapja van párom, de előtte (akkor is 20+ voltam) azért voltam egyedül, mert csúnya szakításon voltam túl, nagyon szanaszét voltam lelkileg, és megfogadtam, hogy előbb rendbehozom magamat, egy darabig egyedül leszek, és csak utána megyek bele kapcsolatba. Szóval olyan bő fél évig abszolút nem érdekelt semmiféle kapcsolat, vagyis jó lett volna, de tudtam, hogy csak rossz vége lenne, mert amíg labilis vagyok lelkileg, és nem engedtem el az exem, addig nem tudnám megadni azt a páromnak, ami kell egy stabil kapcsolathoz.
2016. júl. 27. 12:06
 7/17 anonim ***** válasza:
87%
mert jól elvagyok egyedül.
2016. júl. 27. 12:12
 8/17 anonim ***** válasza:
91%

Én egyszerűen azért,mert szingli akarok lenni.Nem hiányzik most egy kapcsolat,szeretek független és szabad lenni.A barátnőim,akiknek pasijuk van,folyton valami miatt aggódnak,stresszelnek...egy kapcsolat sok idegeskedéssel jár,nekem ez most nem kell.

Csak akkor megyek bele kapcsolatba,ha szerelmes leszek és olyan a partner,amilyet szeretnék magamnak.Volt már 2 komoly kapcsolatom és amit megtanultam,az az,hogy nem szabad leadni az igényekből,mert annak úgyis szakítás lesz a vége,nem fog működni.És mivel 26-28 éves korom előtt nem akarok megállapodni,még bőven ráérek :)

20L

2016. júl. 27. 12:14
 9/17 anonim ***** válasza:
92%

"A barátnőim,akiknek pasijuk van,folyton valami miatt aggódnak,stresszelnek...egy kapcsolat sok idegeskedéssel jár,nekem ez most nem kell."

Amiről te beszélsz, az a rossz kapcsolat. Voltam már ilyenben, annál tényleg jobb a szingliség, de ha a megfelelő emberrel vagy együtt, akkor nincs stressz. Én most a párommal kiegyensúlyozottab, nyugodtabb és boldogabb vagyok, mint valaha, sokkal harmonikusabb az életem.

2016. júl. 27. 12:19
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
#9 igen,ezért mondtam,hogy csak akkor megyek bele kapcsolatba,ha az lényegében jobb,mint szinglinek lenni :)
2016. júl. 27. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!