Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülálló doktornőként már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló doktornőként már lehúzták a rolót, egyedül marad az ember?

Figyelt kérdés

Nemrég beszélgettem valakivel várakozás közben, kérdezte mit tanulok, meg egyből azzal kezdte, hogy ugye már férjnél vagyok? Utána elmesélte, hogy van egy szomszédja, pár éve végzett doktornő, akinek már esélytelen párt találnia, így inkább folyton ügyel, hogy ne legyen otthon egyedül.

Én két év múlva végzek, nincsen senkim, ahogy soha nem is volt. Ne is számítsak már jobbra?

2016. márc. 28. 14:52
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
0%

A fene se tudja.

Az, hogy összejössz-e férfiakkal, leginkább a külsőd kérdése, ám hogy aki veled akarna maradni, az elviselné-e az ügyeleteidet, az már fogósabb kérdés.

Nekem gond lenne és valszeg nem maradnék veled, de másoknál nem vagyok ebben biztos.

2016. márc. 28. 14:54
 2/26 anonim ***** válasza:
Butaság, a doktornőt (jobb esetben) okosak, ha még szép is vagy, biztos lesz udvarlód.
2016. márc. 28. 14:54
 3/26 anonim ***** válasza:
doktornők*
2016. márc. 28. 14:55
 4/26 anonim ***** válasza:

Találkozhatsz olyan pácienssel, akivel kialakul valami vonzalom. Sőt, az ember normális esetben nem csak a rendelőben és otthon tölti az idejét, hanem eljár más helyekre is, ahol bármi lehet.

Sokszor ha valaki egyedül marad, arról sokszor nem csak a körülmények, hanem a saját (akár nem tudatos) döntése is tehet.

Én szívesen ismerkednék orvosokkal, őszintén szólva.

2016. márc. 28. 14:57
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Most te orvostanhallgatóként, akár csak egy fél pillanatra is képes voltál ezen a hülyeségen elgondolkodni? Azt hittem, oda hülyéket nem vesznek fel.
2016. márc. 28. 14:57
 6/26 anonim ***** válasza:
Kérdező: Csinos vagy? Molett vagy átlagos? Nem azon múlik, hogy orvos vagy-e, a személyiségeden inkább.
2016. márc. 28. 14:58
 7/26 anonim ***** válasza:
Nem az fog számítani, hogy most orvos vagy, hanem milyen a személyiséged.
2016. márc. 28. 15:03
 8/26 VirágésBence ***** válasza:
Ez szerintem hülyeség, teljesen mindegy, hogy mivel foglalkozol, párt 50 évesen is találhatsz akár, főleg, ha mellé még intelligens is vagy.
2016. márc. 28. 15:03
 9/26 A kérdező kommentje:

#5 Mikor a volt osztálytársaim lassan (vagy már ténylegesen) házasodnak, szülnek, de minimum több éves kapcsolatuk van, nekem meg semmi, pedig szeretnék egyszer családot, igen, ilyen hülyeségeken gondolkodom.

#6 Csinosnak tartanak.

2016. márc. 28. 15:06
 10/26 anonim ***** válasza:

Ne hagyd magad beforgatni.

A kórházban találkozhatsz rengeteg emberrel.

Más orvostanhallgatókkal, rezidensekkel.

Nyiss a világ felé.

Hidd el megéri.

Én 3 éve nem voltam férfival.

Nem is hiányzott már, teljesen befásultam.

Aztán most a napokban úgy hozta az életem, hogy egy régi ismerősömmel összegabalyodtunk.

Szabályosan kivirultam utána.

Megnéznek az utcán.

Jól érzem magam a bőrömben, vidám vagyok,mosolygós.

Ajánlom neked is ezt.

Ne add fel.

2016. márc. 28. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!