Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló doktornőként már lehúzták a rolót, egyedül marad az ember?
Nemrég beszélgettem valakivel várakozás közben, kérdezte mit tanulok, meg egyből azzal kezdte, hogy ugye már férjnél vagyok? Utána elmesélte, hogy van egy szomszédja, pár éve végzett doktornő, akinek már esélytelen párt találnia, így inkább folyton ügyel, hogy ne legyen otthon egyedül.
Én két év múlva végzek, nincsen senkim, ahogy soha nem is volt. Ne is számítsak már jobbra?
Attól függ hol van nálad a mérce.
Annak a valakinek a szomszédja valószínűleg szintén magas végzettségűt keres magának ezért nem jöhet szóba nála pl egy pincér, kőművesként dolgozó vagy bárki aki nem egyetemista.
Aki pl simán könyvelőként dolgozik annak szerintem nem számít hogy a másik nem diplomás.
Az hogy esélytelen relativ fogalom.Nem minden a kortól függ.Ismerek tanárnőt aki 20évesen veszitette el a férjét és most 30év elteltével lett újra párja,a lánya egyik barátnőjének az apjával él együtt,már mindkettőjüknek unokájuk is van.A férfi is több mint 10éve özvegy,ismerték egymást annak előtte is,hogy miért most jöttek össze a sors tudja.
Sok minden függ az ember nyitottságától is,hogy mennyire nyitott arra hogy változtasson az életén és ahogy halad az idő előre ez egyre nehezebb,meg olyan embert találni is akivel jól összelehet csiszolódni.
Ismerek én is szakorvos egyedülálló doktornőt,aki kiváló a szakmájában,imádják a páciensek annnyira professzionális és empatikus,hogy a legfélősebb beteg is bizalommal van iránta.Messzemenően a legjobb a környéken a szakmájában.Biztosan nem könnyű neki egyedül,van egy kutyája sok programban részt vesz,koncertekre jár,fejleszti magát szakmai szinten.Nem biztos,hogy boldogtalnabb mint egy olyan nő akit otthon elnyom a férje.Meg minél műveltebb,tanultabb egy nő annnál igényesebb.Nem fog egy férfibe beleszeretni a férfiúi bájaiért,annál okosabb minthogy ilyesmivel levegyék a lábáról.Itt nem pont arra gondolok,hogy egy doktornő nem jönne össze egy egyszerűbb végzettségű férfivel,de annak a férfinek a fejében is kell,hogy legyen valami,hogy tudjanak miről beszélgetni,minőségi időt eltölteni egymással.A másik része a dolognak,hogy sok férfi nem is mer kezdeményezni egy magasabb iskolával rendelkező nőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!