Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló doktornőként már lehúzták a rolót, egyedül marad az ember?
Nemrég beszélgettem valakivel várakozás közben, kérdezte mit tanulok, meg egyből azzal kezdte, hogy ugye már férjnél vagyok? Utána elmesélte, hogy van egy szomszédja, pár éve végzett doktornő, akinek már esélytelen párt találnia, így inkább folyton ügyel, hogy ne legyen otthon egyedül.
Én két év múlva végzek, nincsen senkim, ahogy soha nem is volt. Ne is számítsak már jobbra?
24 évesen azért még ne temesd magad. :) Bőven fiatal vagy még, bármikor találhatsz magadnak párt. Ha orvosnak tanulsz valószínű okos is vagy, plusz még szépnek is tartanak. Ezek után nincs miért aggódnod. :)
Legutóbb nekem is megtetszett egy doktornő. Szemészeten dolgozik, mostanában oda jártam, mert volt egy kis gondom az egyik szememmel. Nagyon kedves volt, foglalkozott az emberekkel, nem csak sablon szöveggel válaszolt. Ő is 24 körül lehetett, mint te. Szerettem volna elhívni valahova, de mikor beszélgetett kolléganőivel, elszólta magát, és hallottam az elvárásait egy férfival szemben. Ezután el sem hívtam inkább sehova. Remélem te nem leszel majd ilyen válogatós a férfiak terén.
29F
Ugyan már, ez butaság. Az a valaki, akivel beszélgettél elég kotnyeles és még buta is. Mi az, hogy esélytelen valakinek párt találni? Honnan tudja ezt? Persze egy orvos rengeteget dolgozik, ami egy kicsit megnehezíti a dolgokat, de ennél több valóságalapja nincs annak, hogy már soha nem találsz párt.
Inkább nevess ezen, és kicsit lazíts, sportolj, kapcsolódj ki a szabadidődben.
"Bármennyire is ugy tűnhet hogy az elején nagyon sokat kell dolgoznod majd ne menjen az életed rovására (mi azert mentünk szét mert nem tudtam vele kb semmi programot tervezni, melo utan olyan hulla volt...)
"
Ez sajnos nem hiszem, hogy megoldható. Kb. 30 évesen leszek önálló szakorvos, addig pedig én leszek a legalján gyakorlatilag, akinek bent kell maradnia ügyelni, sőt, örülhet ha másnap hazamehet (konkrét történeteket hallottam, hogy a közölték rezidensekkel, hogy vagy bevállalja az ilyet, vagy többet nem kell már jönnie).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!