Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi magányos ember?
A nők elvárása csak egy szempont. Szerintem AKKORA elvárásuk nincs, egyedül neten van pont azért mert személytelen a dolog, itt kénytelenek csak a külsőségekre menniük.
A nagyobb probléma szerintem, hogy a mai fiatalok 99%-a gyakran neten éli az életét, de olyan nézeteket vall, hogy ő nem ismerkedik neten.
Ez olyan mintha svédasztal mellett vagy, de kijelented, hogy te csak rendelésre vagy hajlandó ételt enni.
szerintem sokan nem merünk őszinték lenni.
mikor kedvesek velünk, nem tudjuk gyanakvás nélkül fogadni.
vannak dolgok(munka, háztartás), amik behatárolják a gondolatainkat, ezért szűk körben mozgunk.
nem szeretnénk, hogy ugyanúgy bántsanak meg minket, mint a múltban.
sok mindent védünk - a testünket, hogy ne csak az kelljen. a pénzünket, hogy ne csak az kelljen. a hírnevünket, hogy ne ő legyen az utolsó, akinek kellünk. az otthonunkat, hogy ne háborgassanak, ha elromlanak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!