Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ennyi magányos ember?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi magányos ember?

Figyelt kérdés

2015. dec. 30. 19:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
66%
Én azért vagyok magányos, mert másra vágyom mint a férfiak akikkel ismerkedtem. Én lassan egy közös életet alapozgatnék valakivel, de a férfiak akikkel megismerkedtem nem erre vágynak, amit teljesen meg tudok érteni és elfogadok.
2015. dec. 30. 20:59
 12/19 anonim ***** válasza:
63%

Én csak a magam nevében beszélhetek!

Én speciel 30 éves egyedülálló anyaként egyáltalán nem keresek párt magam mellé, egész egyszerűen azért, mert nincs rá szükségem. Rendezett életem van, és nem a sex sem hiányzik.... tökéletesen boldog vagyik így.

2015. dec. 30. 21:14
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem tudom... Én is csak a magam nevében beszélhetek!

Szeretnék párkapcsolatot, de nem érzem ezt szükségletnek! Ha találok valakit, akinek hasonló az életvitele az enyémhez, és boldogok vagyunk egymás társaságában, akkor részemről semmi akadálya a kapcsolatunknak. :)

A probléma csak az, hogy nem találok ilyet...

Fiatal, huszonéves fiatalember vagyok, dolgozom, van fedél a fejem felett, nincs anyagi problémám, csak másképp állok az élethez, mint mások. Más szórakoztat, mint az átlag fiatalságot.

Nem tartom magam buta embernek, mégsem tanultam tovább, mert nincs ilyen értelemben "célom"! Nekem nem célom, az, hogy orvos leszek, vagy ügyvéd! Csak szeretnék boldog lenni, és engem az, hogy dolgozom, nem tesz boldoggá! Ne értsetek félre, szeretem a munkám, könnyű, jó fejek a kollégák, egész jó a fizetés, de én csak munkaként tekintek rá! Egész jól állok anyagilag, de ez mégsem okoz örömet, tehát lehetnék én milliókat kereső politikus, akkor sem lennék a pénz miatt boldogabb... A nők meg ugye nem néznek jó szemmel az ilyen téren "céltalan" férfiakra. Szeretek utazni, kirándulni a természetbe, sportolni, olvasni, videojátékokkal játszani, motorozni, zenélni. Ez a fiatalok többségének mind unalmas dolog... Volt már néhány barátnőm, de mind számára unalmasak voltak az általam kedvelt dolgok(kivéve a motorozás). Olyasmiket kellett csinálnom, a kedvükért ami számomra unalmas, esetenként frusztráló. Hogyan lehetne egy olyan ember boldog, aki kénytelen olyasmiket csinálni, amik boldogtalanná teszik ?

El kellett mennem velük diszkókba, házibulikba amiket utálok! El kellett viselnem a barátaikat, akik javarészt csak azt mesélték, mekkora buli volt a múlthétvégén, és hogy segg részegek voltak... Hallgatnom kellett, ahogy a barátnőikkel pletykálkodtak, hogy Gizi már harmadszorra esett teherbe, de most a Gézától, nem a Bélától! Most megtartja, már nem megy kaparásra! Aztán még engem néztek ki, mert nem szólok a témához, csak ott ülök... Azt sem tudom, ki a Gizi :D

Szóval az eddigi kapcsolataimban jól éreztem magam, mikor kettesben voltunk otthon! Szexelni jó :) De nem volt még olyan, akivel látnám a közös jövőt! Volt egy több éves kapcsolatom is, ahol a lány már azt szerette volna, ha összeköltözünk, és hogy vegyem el feleségül. De én nem láttam a közös jövőnket! Én azt láttam, hogy szabadidőnkben ő barátnők, buli, én meg haverokkal kockalás, edzés, este vagy csak hétvége együtt, aztán megint ő jobbra, én balra...

Ilyen egy jó kapcsolat ? Van valaki, akivel úgy elvagy, jó vele szexelni, még szereted is, de ennyi ?

Én olyat keresek, akivel együtt élhetünk, nem pedig egymás mellett!

Miért van ennyi "magányos" ember ? (nevezzük inkább egyedülállónak, hisz aki egyedülálló, nem biztos, hogy magányos) Nem tudom!

Hogy én miért vagyok egyedülálló ? Mert egyszerűen nem találom a párom, pedig keresem!...

2015. dec. 30. 22:36
 14/19 anonim ***** válasza:
Az összes válasz közül a legjobbé az előttem szóló. PONT!
2015. dec. 30. 23:07
 15/19 anonim ***** válasza:
53%
Mert ronda vagyok.A két nem pedig nincs "összhangban".Dióhéjban:A 10/4 es nőnek több fog akadni,mint a 10/4es pasinak.Így a csúnya pasik mehetnek a levesbe.
2015. dec. 31. 02:48
 16/19 anonim ***** válasza:
83%

A magány egy lelki állapot nekem 6 éve nincs nőm mégse vagyok magányos mert mindig van mit csinálnom.

Van h olyan fáradt vagyok h örülök h élek,máskor meg pont jó h van időm magamra.

26 F

2015. dec. 31. 15:07
 17/19 anonim ***** válasza:
12%

Pedig még csúnya sem vagyok.

Előző

2015. dec. 31. 15:09
 18/19 anonim válasza:
Ha valaki egyedülálló, mert nem akar senkit (volt ilyen időszakom a két házasságom között), az nem egyenlő a magánnyal. A magányos szeretne párt, de valahogy nem jön össze. Szerintem nyitottnak kell lenni, vállalni a világ előtt, hogy szeretnék valakit, és hát persze vállalni kell a kudarcokat, és tudomásul kell venni, hogy a mai világban a net majdnem az egyetlen ismerkedési forma, főleg, ha nem 20 éves valaki, és zárt közegben dolgozik, él. Én is a neten ismertem meg a második férjemet (még 5 év után is kattanunk egymásra!), de még jobb példa az enyhén sérült öcsém, aki épp most fog összeköltözni a neten megismert, szintén enyhén sérült barátnőjével. A pontos keresési szempontok sokat segítenek, mondjuk soha nem értettem, hogy egy 50 éves pasi miért zárja ki már eleve a szűrésnél a 30 év fölötti nőket, de a nőknek is el kell dönteniük, hogy csak szexpartnert keres, vagy olyan szexpartnert, aki megfelel a leendő gyerekei apjának is. A magunkról szóló leírás, fotó legyen igaz, és a szűrés ne legyen túl szigorú. Hogy saját példát mondjak, én nem kötöttem ki a kort, bár az első férjem 3 évvel fiatalabb volt tőlem, és soha nem kattantam az idősebb pasikra. Mégis, a jelenlegi férjem 10 évvel idősebb, először gondolkodtam is, hogy válaszoljak-e neki egyáltalán, de még jó, hogy megtettem, mert ő lett az életemben a nagy Ő.
2016. jan. 3. 07:20
 19/19 anonim ***** válasza:
9%
12-es, fordulj szakemberhez.
2016. jan. 3. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!