Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40evesen miert lehet valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40evesen miert lehet valaki egyedulallo?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lehet hagyomanyos a gondolkozasom ezen a teren... de beleneztem egy sorozatba ahol tarsat keresnek maguknak....

Van egy ferfi aki (szerintem!) egy helyes jol kinezo hapsi jo meglatassal, es hozzaallassal es egzisztenciaval... megis egyedul van annak ellenere hogy a bemutatkozo musoraban mondta tobb mely es boldog jo kpcsolata is volt!

Ilyen esetben ti mit tapasztaltatok miert vannak egyedul? Vagy inkabb nem Hivatalosan vannak egyutt valakivel? Mert hat tudjuk alkalmira mindig talalni valakit!

En eddig egy 40 eves ferfit ismertem aki kulsoleg szinten nagyon jol nezett ki ertelmesen lehetett vele beszelgetni sajat vallalkozast vezetett dolgozott benne( etterme volt!) sajat lakas hitel

Nelkul stb! megis tobb ev utan csak ugy ott hgyta a menyasszonya miutan mar a gyereket terveztek! Aztan kovetkeztek az alkalmi probalkozasai, de aztan borult a dolog hogy kabitoszerfuggo! (Ebben eli ki a kreativitasat ami sokszor a munkaja “megkovetel”.)

Ti mit tapasztaltatok?

2020. nov. 1. 19:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
58%
A férfiaknak nem annyira fontos szerintem egy párkapcsolat, mint egy nőnek, sokuk beéri laza kapcsolatokkal, nem akarnak elköteleződni. Nem minden férfira értem ezt, de inkább jellemző rájuk ez mint a nőkre.
2020. nov. 1. 19:45
 2/13 anonim ***** válasza:
78%
Például nem mindenki társfüggő. Ha jól néz ki az ember, akkor szívesebben van egyedül, mert akkor könnyebben lehet alkalmi kapcsolatokat találni, úgy hogy nem kell senkit megcsalni közben. Mellesleg mindenre több ideje jut az embernek, nem veszi el a plusz dolgoktól az időt egy feleség vagy gyerek/gyerekek. Én 38 éves koromig ezt az életet éltem és nagyon beadta. Válogattam a nők között kedvemre, majd beakadt egy olyan nő, akivel úgy egészítjük ki egymást, hogy ugyanúgy csinálok mindent, mint előtte csak mellette már nem csajozok, de semmit nem kellett feladnom az azelőtti életemből és ez szerintem nagyon fontos, hogy ne add fel magad egy kapcsolat miatt! 2 és fél éve együtt vagyunk szóval működik a dolog és maradtam, aki voltam csak annyi, hogy most nem minden másnap más nőt dugok, hanem ugyanazzal az eggyel szeretkezem :) 41F
2020. nov. 1. 19:48
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A kapcsolatok nagy része nem tart örökké, még akkor sem, ha semmi baj nincs a felekkel. Mikor a férjemet megismertem, épp akkor ért véget egy 10 éves kapcsolata. Sokan fiatalon összejönnek, aztán más irányba haladnak, fejlődnek. Az ember változik az évek során, és ez lehet, hogy a másiknak nem felel meg. Vagy egyszerűen csak kihűl, ellaposodik a kapcsolat, sok a veszekedés, stb. A szingliség sokaknál csak egy ideiglenes állapot.
2020. nov. 1. 19:51
 4/13 anonim ***** válasza:
66%

TV műsorban azért, mert ez van a forgatókönyvben.

Az életben meg azért, mert úgy érzik jól magukat.

2020. nov. 1. 19:53
 5/13 anonim ***** válasza:
78%
Én azért, mert anyagilag megtehetem. Nem kell senki, hogy kifizessem a villanyt.
2020. nov. 1. 20:04
 6/13 anonim ***** válasza:
81%

Naja.

Főleg a nőket bélyegzik meg ezzel, 30 körül/felett....úúú nincs senkid?? jézus márja!!

Basszus ha mindenkinek lenne kapcsolata, mindenkinek lenne társa, akkor alig lenne 1-2 egyedülálló ember. De k**úrvasok egyedülálló van.

2020. nov. 1. 20:06
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezer okból lehet valaki egyedülálló. Eleve a házasságok fele válással végződik.
2020. nov. 1. 20:20
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Van, aki betegség miatt nem kell senkinek, vagy nem ismerkedik alapból félve az elutasítástól.
2020. nov. 1. 20:40
 9/13 A kérdező kommentje:

Jo jo az okokkal tisztaban vagyok meg az is hogy nem mindenkinek igenye a konoly kapcsolat!

DE akinek IGEN es megis egyedul van!

Arra irjatok kerlek SAJAT tapasztalatot!😅

2020. nov. 1. 21:26
 10/13 anonim ***** válasza:
75%

A válások 100%-a házassággal kezdődik.

2020. nov. 1. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!