Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehet tenni, ha az érett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha az érett ha egyedulállóak is, van nöjuk akivel szexelnek?

Figyelt kérdés

Tudom , hogy igy normalis , hogy kell a szexualis élet , akkor is , ha az ember nem házas . Akkor is , ha nincs komoly kapcsolat .

Nincs jogom itélkezni , nem is akarok

Lényeg az , hogy én nem birom elviselni a konkurrenciát , hogy amig velem ismerkedik , más nöbe mártogatja , akit x éve ismer

Ha egy férfi átlagos életet él, már van egy két szexpajtija, most nem azokról beszélek , akik egesz nap a net elött vannak 19 évesek és tényleg nincs csak a jobbkezük, hanem 40 feletti férfiakról , mivel én is 42 éves nö vagyok .

Egyszeruen nem találok senkit akinek el lehet indulni a szavára

2019. ápr. 30. 20:06
 1/8 A kérdező kommentje:
*ha az érett férfiak ” kimaradt a cimböl , bocsánat és az ékezethianyokert is , mobilról irok
2019. ápr. 30. 20:07
 2/8 anonim ***** válasza:
68%

Ezt honnan vetted, hogy így a nagy általánosságba minden érett férfira igaz lenne?

Ha sok férfi szeretne is ilyenbe bele menni, akkor sem jön össze nagy részének, mivel sok nō nem szeretné, hogy belé “mártogassák”, pláne nem 40 feletti férfiak.

Tehát nem tudom te mirōl beszélsz, honnan vetted ezt.

2019. ápr. 30. 20:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha fontos vagy neki, és tényleg érdekled, leállítja a pajtijait.
2019. ápr. 30. 20:37
 4/8 A kérdező kommentje:
2 es , tudom hogy minden érett férfire igaz, mert szexre igényt tartanak és megtalálják a módját , akkor is , ha szinglik , van általában szexkapcsolatuk . Gerinctelenségnek tartom , hogyha neki egy nö annyira fontos , hogy vele éli a szexualis életét , és ki be cuppan belöle de közben irogat a tinderen
2019. ápr. 30. 21:14
 5/8 anonim ***** válasza:
65%

Írásképed, szörnyű, de nagyon szörnyű.

Hejes irásod egy olyan embertét idészi akki pár nap lya tanulja a Magyar nyelvet.

Utóirat: Szörnyű ez a kérdés, ezzel a tagolással és fogalmazással. 42 éves vagy? Nem. Ez trollkodás. 42 évesekkel dolgozom és egyik sem így ír.

Habár... Egy bizonyos népcsoport valóban így szokta... "hajjak meg tesókám" :D

Rosszakat fogtál ki, ennyi.

2019. ápr. 30. 22:32
 6/8 anonim ***** válasza:
#4 Mi bajod? Attól, hogy irogat tinderen, még nem jelenti azt, hogy máris szexkapcsolata lenne. Tinderen se jön össze bármikor az ilyen, inkább ritkán. Még fiataloknak se, nem hogy öregeknek.
2019. ápr. 30. 22:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Számomra az érett férfiak és a tinder egy mondatban szerepeltetése is vicces. Ne ott keress.
2019. máj. 1. 09:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Vannak másmilyen pasik is hid el, csak rossz helyen ismerkedsz! És persze ne a tinderen és a hasonlókon, inkább keres egy jó társkeresőt! Párom.hu talán sikerül. Én lassan egy egy éve nem voltam nővel és nem haltam bele. Tehát ne ad fel a reményt!!!
2019. máj. 1. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!