Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak szerint a nők bárkit megkaphatnak, de akkor miért zavarja őket az, ha a nők ki is használják az előnyüket és sokat szexelnek?
Akkor tisztázzuk: a nők sokat szexelnek, viszont viszonylag kevés pasival. Az átlag Janival senki, a jóképű Ferivel viszont minden hétvégén más.
A másik: nem feltétlenül zavarja a pasikat. Engem pl. nem érdekel, ha szexelnek. Viszont nem szeretnék olyan barátnőt, akinek sok szexuális kapcsolata volt. Ehhez szerintem jogom van.
Átlag Jani is rengeteget szexel, én épp azon fogom a fejemet néha, hogy a nők milyen fazonokkal mennek kézen fogva az utcán.
HAZUGSÁG amit itt az oldalon terjesztenek, miszerint csak a jóképű pasiknak van barátnője, és szexuális élete.
"HAZUGSÁG amit itt az oldalon terjesztenek, miszerint csak a jóképű pasiknak van barátnője, és szexuális élete."
Én ilyet nem állítottam. Átlag pasi vagyok, és voltak barátnőim, néha összejön a szex. Viszont rengeteg idő és energia ráfordítása, baromi sok elutasítás, amíg ezt elérem. Napi szinten órákat töltök ismerkedéssel, hogy pár havonta/fél évente összejöjjön valami.
Azt írtad, hogy Átlag Jani-val senki sem szexel. És ez hazugság volt, hiszen te magad is beismered, hogy te is átlag pasi vagy, és volt nőd, szexuális partnered.
Egyébként meg örülj annak, hogy legalább időnkét van részed szexben, sokan akik itt vannak, még mindig szüzek.
Az, hogy nem fejlődsz, és nem javulnak az eredményeid, valószínűleg a hozzáállásod oka, mert elég negatív embernek tűnsz, bár ez már nem az én asztalom.
"ha a nők ki is használják az előnyüket"
Milyen előny? Azt hittem csak a férfiak beszélik be maguknak, hogy a nőknek előnyük van a társkeresésben. Mi nem derül?!?
Nyilván az zavarja a férfiakat, hogy a nők a férfiak egy nagyon kis részével élik a intezív, kiélős korszakukat, majd miután ebből kiöregedtek és sűrgősen kell találniuk egy stabil pénzforrást, a többiek hallgathatják a nemvagyokénolyan-t egy szexmentes házasságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!