Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert gondoljak a nok hogy azzal hogy jol neznek ki megkaphatnak barmit?
Azért gondolják, mert bizony bárkit és bármit megkaphatnak. Pont!
Hozzád hasonlóan engem is iszonyat taszít a női nyávogás, korábbi munkahelyemen három nyávogó macskával voltam összezárva egy irodahelyiségben, késő délutánra akkorára nőtt a fejem, mint egy léggömb. Öt hónap után feladtam, pedig igen nehezen hoznak ki az emberek a sodromból.
Igen, sajnos ők mindent megkapnak!
Akik meg nem szépek, küzdeni kell.
😟
Nem minden no ilyen...sot!
A masik meg h igen...ha jol nez ki valaki es jol el tudja adni magat ,akkor bizony mindent megtud szerezni.
Ha Te ilyan normalos vagy,akkor talaltal folna v fogsz talalji normalissabb not.
N26
Miért ne gondolnák/nánk mikor sok munkahelyen komoly előny ha dekoratív a hölgy. Amikor előbb felvesznek egy csini titkárnőt akinek nincs tapasztalata meg esze se sok ellenben valakivel aki kevésbé dekoratív de ért a szakmájához. Mikor Vajna Timikkel van tele a tv mikor jobban meg lehet élni lakásos k. ként mint diplomával?
Amúgy sok nő nincs oda meg vissza a kozmetikumokért és nem a közösségi oldalakon éli az életét. De! vajon elmész mellettük az utcán anélkül hogy észrevennéd? Mert azt leírtad hogy a cicusokat észreveszed.
Hogy kapni hol fogsz nőt? Thaiföldről lehet rendelni. Egyébként pedig ott találhatsz párt mint bárki más. Megismerkedsz vele majd megkedvel egymásba szerettek meg hasonlók.
Ismerkedni kell és nyitott szemmel élni a világban.
1, Ezt ti gondoljátok a nőkről. Folyton tőletek hallani hogy a nők mindent a külsejük miatt kapnak meg, és semmiért sem kell megdolgozniuk.
2, Több tanult, iskolázott nő van, mint férfi, szóval miről is beszélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!