Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert gondoljak a nok hogy azzal hogy jol neznek ki megkaphatnak barmit?
Igen, van egy ilyen réteg, ők vannak kirakatban. De a nők többsége nem ilyen.
A rokonságomban számos nagyon szép nő van, 2-3-4 nyelvvizsgával és vagy megvan a mesterijük vagy folyamatban, több Dt is van köztük. Egyik sem így gondolja. Ők nincsenek szem előtt, nem is céljuk hogy a férfiak leboruljanak a női bájjaik előtt. Persze mindegyik komoly kapcsolatban van, egyik sem egyéjszakás kuvra.
Az ilyeneket keresd mert nagyon sok van belőlük.
A mindent megkaphatnak pedig csak 30 éves korig érvényes, utána fokozatosan a szakmai kompetencia lesz előny. 30 éves koruk után már senki nem foglalkozik azzal hogy ezeknek mi lett a sorsuk. Pedig érdemes lenne megkérdezni pár 40-es kutyás-macskás nőt.
Hat mert mindent megkapnak. Ez kiknek a hibaja? Azoke, akik hagyjak. A kis susmorgo mellet kirako lanyok vizsga kozben kapjak a segitseget a megoldasban, kb a szajukba rakjak a ferfi professzorok. Kepzeld, ez minket, normalis noket is idegesit. Nekem lenne tobb mindent kirakni, csak eppen en nem igy szeretnek elerni dolgokat, mert iszonyat szanalmasnak tartom. De ilyen a vilag. Ne azokat hibaztasd, akik kihasznaljak a jo helyzetuket, hanem azokat, akik ezt a helyzetet megteremtik nekik.
Sose ertettem mi jo lesz abbol a ferfiaknak, ha az ilyen eszetlen libakat eloretoljak (ha nem kapnak szexet cserebe). Egyszeruen ez a legnagyobb idiotasag, csak mert osszeszarjak magukat egy notol...
Mert nektek ez kell!
Próbáltam úgy érvényesülni, hogy okos vagyok, értek a szakmámhoz, kis kosztüm nyakig begombolva. Erre előléptetik azt, aki a főnökkel jár ki cigizni. Jaaaa, jóóó...
Cici kidobva, szőke haj, műköröm, és pillázás. Ha előadom a nagyon szőkét, ugrik valami pasi, aki megmutatja, mit hogy kell. Nagy lelkesen megcsinálja helyettem. Én meg ráérek kávézni a nagyfőnökkel, meg csacsogni az unokáiról. Néha egy-egy okosat odaszólok, és teljesen lenyűgözi, hogy erre nem számított. Úgyhogy idén engem léptetnek elő.
Magábèletben ugyanez. Amióta annyit mondok, hogy titkárnő vagyok, azóta sokkal könnyebb ismerkedni. Kicsit játszani kell a libát.
Elviekben okos nőt akartok, de gyakorlatban olyat, akinek elő lehet adni, hogy ti milyen okosak vagytok.
Engem is arconcsapkodott parszor a taskajaval ilyen tipisu holgyemeny (persze veletlenul, nem direkt, csak eppen levegonek nezett) es a vegen mar ideges lettem, aztan loktem egyet a taskajan.
Azt tartom viccesnek, hogy ez a tipus kifeni-kikeni magat (muszempilla, mukorom, pothaj, szoli, tapados ruhak) es ettol felsobbrendunek erzik magukat, mikozben ennyi mu dologgal pontosan mi is igy neznenk ki, csak nekem ez a stilus nem vonzo. Tehat nem ertem, mirefel nagy az arcuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!