Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokan azt hogy egy jobb autóval lévő pasi bármikor talál nőt? Ez miért van?
Figyelt kérdés
Én ezt sosem tapasztaltam2018. ápr. 30. 14:52
1/5 anonim válasza:
Attól függ milyen körökben mozogsz. Vannak nők, akiknél ez fontos szempont. De nem mindegyiknél.
2/5 anonim válasza:
Mert sok nő van, akinek számítanak az anyagiak. És valóban, jobb kocsival nagyobb a felhozatal, ha tetszik, ha nem.
3/5 anonim válasza:
Mert szerintem, ha van egy tolerálhatóan igényes külsőd (ami sok pénzzel elég egyszrűen megvalósítható) és végigdöngetsz a Teréz körúton egy fekete ferrari kabrióval akkor a leszóllított csajok többségét ott, helyben, 5 másodperc alatt fel lehetne szedni.
Mindez egy bérelt Bubi biciklivel már kivitelezhető.
4/5 anonim válasza:
Ez gyakorlatban úgy működik, hogy: meglátja a szép kocsidat. Tetszik neki így hát engedi, hogy közelebb kerüljetek, de amikor kinyitod a szád és árad a szájszag a rothadó fogaidtól vagy a kapanyél kifittyen, akkor inkább átgondolja mégegyszer. :)))
Vagy meglátja a kis fos autódat de nem vagy elhízva, fehérek a fogaid, akkor neked kell odamenned és minden sinen lesz. :D
5/5 anonim válasza:
Azért, mert így van. Ja és nem fontos jő képűnek lenni hozzá. Saját tapasztalat. Volt egyszerű, és jobb autón is már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!