Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért gondolják sokan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják sokan, hogy akinek van pénze, annak nem lehetnek párkeresési gondjai?

Figyelt kérdés

Én történetesen vagyonos családba születtem, sosem voltak anyagi gondjaim és valószínűleg nem is lesznek. Ettől függetlenül párkeresés terén baromi szerencsétlen vagyok, mindig pont olyan lányokba voltam belezúgva akik egész egyszerűen nem viszonozták. Akiknek meg én kellettem azok meg belőlem nem váltottak ki semmit.

Aztán akik nem annyira ismernek, azoktól sokszor megkapom, hogy "jaj neked van pénzed, úgyhogy biztos nagyon szép barátnőd van", aztán csodálkoznak, amikor megmondom, hogy még sosem volt hosszútávú kapcsolatom. Nem értem, miért ilyen anyagiasak az emberek. Nem minden a pénzről szól! Normális emberek nem ez alapján keresnek párt maguknak, engem legalábbis sosem érdekelt, hogy kinek mennyije van.

2018. jún. 17. 07:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Én nem gondolom. ha nem néz ki jól, és nem tud megdugni rendesen vagy kicsi a fsza akkor lehet akármennyi pénze, lényegtelen.
2018. jún. 17. 07:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezen az oldalon arról is meg vannak győződve, hogy egy nő pillanatok alatt megtalálja a megfelelő párját, de ugye ezt is tudjuk, hogy nem így van.
2018. jún. 17. 07:47
 3/3 anonim ***** válasza:

A mai világ eléggé elanyagiasodott, szinte minden a pénzről szól. Te beleszülettél abba,hogy van, Számodra ez a természetes, amihez - ahogy olvasom a soraidat- egy normális értékrend is társult.

Nagyon sok embernél dominál a pénz, vagy azért, mert nincs, és az általa vágyott dolgok/életszínvonal ezáltal nem érhető el, vagy azért,mert luxusra vágyik, és ahhoz rengeteg pénz kell.

Vannak akiknél valóban fő szempont a leendő párja anyagi helyzete, de nagyon sokan vannak, akiket ez nem érdekel.

Nem hinném,hogy mindenki tudja azt milyen anyagi körülmények között élsz, rögtön az első találkozás után.És azt sem hiszem,hogy a párkeresési problémádhoz az anyagi helyzetednek köze van.Ha ezt természetesen kezeled a külvilág felé.

2018. jún. 17. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!