Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mas egyedulallokat is irrital ez a szoveg, hogy ". mert gorcsosen akarod. "?
De én ugyanígy érzek.
Nekem a lányok szokták mindig írni: "Látni hogy görcsösen keresed". Persze amikor utánajárok nekik fél évük nem volt az életükben egyedül.
Én meg azért már 4 és fél éve egyedül vagyok. Lassan 5.
Kettes: Ugyanezt megkapom en is:
Ha odateszem magam->"gorcsolsz
Ha meg epp nem jarok el es nem ismerkedem->"Mit varsz? Senki nem kopogtat be az ajtodon, hogy "Szia, en vagyok az uj szerelmed"
Eeeez teljesen ismerős! :)
Azért titkon megjegyzem, nem tekintem mindegyik megkérdezett felet túlzottan szerencsésnek.
Belegondolva ezt a szlogent TÉNYLEG csak olyanoktól hallottam én is, akik párkapcsolatban élnek, hosszabb-rövidebb ideje. Irritáló? Nem. Inkább "nesze semmi, fogd meg jól" érzést hagy maga után.
Mondjuk, kicsit régebb óta vagyok egyedül, számomra a... MOST FIGYELJ (dobpergés)... "LEGYÜNK CSAK BARÁTOK" szöveg az, ami miatt elgondolkoztam már állati és emberi áldozat bemutatásán, a Bermuda titkának megfejtésén vagy épp világuralmi törekvéseim kibontakoztatásán is. Tudom-tudom, ez más témakör...
Azt vettem észre, konkrét, épkézláb és használható tanácsot nem igazán tudnak adni ezen a téren az emberek egymásnak, persze, teljesen alapvető dolgokon túlmenően. Talán azért, mert minden helyzet más, esetleg túl összetett témakör, hogy egyszerű sablonok közé szorítsuk? Nem tartom kizártnak, hogy magát a kérdés tárgyát közelítem rossz oldalról...
Engem inkább az idegesit hogy tudjak jól hogy egyedülálló vagyok nem akarok kapcsolatot és mindig nyaggatnak faggatnak hogy mikor lesz már valakim mikor állapodom meg stb stb
Nem értik meg hogy nem vagyom rá
6: Jogos a felvetes, es helytallo is! Szamomra a nesze semmi fogd meg jol mondas: " akkor jon, mikor a legkevesbe sem keresed/nem szamitasz ra".
7: Ha olyan emberekkel vagyok korulveve, akik nem igazan ismernek, es megtudjak, hogy nincs senkim, akkor rendszerint jon a hangos beszelgetes, ha idosebbek, hogy en is olyan no vagyok akik mar nem akarnak elkotelezodni, mind emancipalodik, egyik sem akar meghazasodni. Ez igen serto, es legszivesebben visszaszolnek a rogtonitelo birosagnak, akik nem is ismernek. De nem teszem, mert orakig ecsetelhetnem, es az meg senkit nem erdekelne, es nem is idegenekre tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!