Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mas egyedulallokat is irrital...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mas egyedulallokat is irrital ez a szoveg, hogy ". mert gorcsosen akarod. "?

Figyelt kérdés
Lassan masfel eve vagyok egyedul, es ezt kapom meg igen gyakran az emberektol. A parvalasztas nem arrol szol, hogy keresek es folyamatosan probalkozom? Hogy lemegyek a parkba, kavezoba, rendezvenyre, es ugymond megteremtem a lehetoseget, hogy megismerjek masokat es megismerjenek engem is? Ezt raadasul legtobbszor olyanoktol hallom, akik evek ota kapcsolatban vannak, es olyan szerencsesek, hogy gyeremekuk apjat megtalaltak tobb, mint 10 eve, vagy szingliktol, akikrol azt erzem, szinten nagyon szeretnenek valakit, de nekik sem sikerul, es mintha ezzel nyugtatnak magukat is. Nem irritalo nektek ez a szoveg?

2018. ápr. 26. 00:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
60%

". mert gorcsosen akarod. "?

ilyet annak mondanak, aki állandóan erről beszél. És ne mondd nekem azt, hogy aki állandóan erről beszél, nem görcsösen akarja...

Nyílván akarja az ember amikor nincs párja, hogy legyen, és persze hülye duma ez, hogy görcsösen akarjuk ilyenkor a másikat, ez lehet igaz is meg nem is. De nem feltétlenül jelent bajt. Én görcsösen akarva is találtam párt (amikor már nagyon hiányzott), tehát ez nem ettől függ.

Téged egyszerűen qrvára zavar, hogy még mindig nincs senkid, és pláne nem bírod elviselni ha ilyenkor jönnek a "hangzatos" dumákkal. :D Én ezt abszolút megértem. De akkor ne beszélj erről mindig mindenkinek. Csak azoknak akik közelebb állnak hozzád. Vagy ha ezt mondja neked, hogy görcsösen akarod, akkor kérdezd vissza, mi az a görcsösen akarás. Az, ha valaki párt akar magának? Mert ilyen alapon akkor mindenki görcsösen akar párt, amikor épp párra vágyik... :D

ennyi.

ne dühöngj.

2018. ápr. 26. 14:47
 22/27 A kérdező kommentje:
14: Feltettem egy kerdest, miert nem arra valaszolsz, es miert csak kopkodni tudsz? Vagy nem jo a szovegertesed?
2018. ápr. 26. 14:53
 23/27 A kérdező kommentje:

Nem mindenkinek es nem allandoan beszelek errol. Havonta-kethavonta egyszer leulunk a baratnommel egy kave melle egy orara, es megdumaljuk, hogy kivel mi tortent. O a babarol mesel, vagy h mi tortenik a csaladban, en meg elmeselem azt az 1-2 randit, vagy a megszexelos pasikat, akik megkeresnek, es ennyi. Vagy meselek egy fiubaratomnak, hogy mi hogy volt valakivel, vagy a velemenyet kerem, hogy mit csinaljak, ha tetszik XY. Erre rogton jon a rogtonitelo birosag, es par randi elmeselesebol, vagy abbol, hogy "ugy szeretnek mar vegre csak ugy oszinten szeretni, es nem penzert vagy ingyen megszexelos, idiota, apolatlan, bunko emberekkel talalkozni!" mondat utan mar ram sutik, hogy "mert gorcsosen akarod!"

Eszembe sincs egesz nap a tarskeresot bujni, van eletem, van hobbim, van egy jo munkahelyem. Nekem mar csak csalad kene, es minden a helyen lenne. Node ahhoz viszont ismerkedni kell es keresni a lehetosegeket!

A privatokat koszonom, de 36 vagyok, es nem szeretnek huszonevesekkel randizni.

2018. ápr. 26. 15:14
 24/27 A kérdező kommentje:
21: koszi! Nekem is ez jart a fejemben, h vissza kell kerdezni, vagni. Mint korabbi hozzaszolasomban emlitettem, havi-kethavi alkalommal talalkozom pl. a baratnommel, ilyenkor o beszel a sajat dolgairol, en meg az enyeimrol. Ennek resze a parkereses, a munkaban valo haladas, programok, hobbik, barmilyen fejlodes vagy visszaeses vlmelyik dologban. En azt gondolom, hogy ennyi -legalabb- egy honapban egy fel oraba bele kene fernie pasirol valo beszeles szintjen, h " voltam randizni XY-nal, de csak lefektetni akart", vagy "vegre eljutottam Z-vel a harmadik randiig". Ha ilyeneket nem tud rolam egy baratno vagy barat, akkor o nem is az.
2018. ápr. 26. 15:26
 25/27 anonim ***** válasza:
60%

Engem csak azért irritál,mert szerintem teljesen normális emberi igény ,hogy vágyik valaki egy kapcsolatra .

Egyébként ezt szokd meg,én évek óta hallgattam hogy "egyre nehezebb lesz" ,meg "ilyen korban már nehéz normális férfit találni" ,az előző,10 éves kapcsolatom után meg "úramisten,ennyi időt ELPAZAROLNI" ..Itt még mindig azt mondtam,hogy hát nem nagy tragédia ,fiatal vagyok még,majd úgyis megtalálom.

Most ,amikor már bólogatok mindenre és azt mondom hogy ja tudom,nem is számítok már semmi komolyra ,ugyanezek az emberek :

" sosem szabad feladni"

"majd jön amikor jönnie kell"

" túl negatív vagy,azért nincs"

Én levontam a tanulságot,nincs értelme másokra hallgatni ,sosem lesz olyan,hogy mindenkinek megfelelsz ,és mindig lesz aki a füledbe károg ,ez van .

2018. ápr. 26. 16:13
 26/27 A kérdező kommentje:

25: De ismerős!!! :D

Olyan jó, hogy nem egyedül vagyok ezzel!

Mintha már az lenne természetellenes, hogy valaki társra vágyik...

Miközben az emberek azt mondják, hogy járj nyitott szemmel, bármikor bekopogtathat a szerelem, csak akarnod kell és Rád talál, fő a pozitív gondolkodás, és hogy tudd, mit akarsz az élettől!!! És ugyanakkor ha meg bólogatok, h "tudom, tudom", akkor meg átváltanak, a "ha tudod, akkor miért nem teszel érte/negatív vagy/soha nem fogsz így találni/mit vársz, a sült galambot?/ senki sem fog bekopogtatni az ajtódon, ha nem keresel...

Tök ellentmondás az egész!

2018. ápr. 26. 16:37
 27/27 anonim ***** válasza:
#15 Amiket írsz, azok ugyanolyan irritáló bullshitek, csak bővebb lére eresztve.
2018. ápr. 26. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!