Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért irok ilyen gorcsosen és...

Miért irok ilyen gorcsosen és nehezen?

Figyelt kérdés
Itthon tudok szépen írni, de amikor a tanár diktál és gyorsan kell az macskakaparas, görcsösen irok és nagyon hamar elfarad a kezem. Néha annyira, hogy le se tudom írni amit diktál. Itthon meg mindig masolom át, hogy olvasható Legyen. Egy miért van?
2018. jan. 24. 12:34
 1/2 anonim válasza:
Ilyen nekem is sokszor van, azért lehet mert nagyon gyorsan akarsz leírni mindent, nehogy lemaradj arról amit mondd a tanár. Van hogy nekem is begörcsöl a kezem, olyankor kicait megnyújtóztatom az ujjaimat meg a tenyetemet, megnyomkodom és írok tovább. Ne aggódj, ez normális! :)
2018. jan. 24. 19:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, az a baj, hogy magamtól elég lassan írok, abban a tempóban meg ahogy a tanárok diktalnak egyszeruen nem tudok csak nagyon csúnyán, pedig amúgy szép a kulalakom. Mások is szoktak szólni a tanarnak, hogy gyors , lemaradtak stb. De az ő irasuk ettől nem lesz csúnya. Neha egyszerűen feladom és nem tudom leírni amit kellene,inkább óra után lefotozom valamelyik osztalytarsamerol, itthon úgyis masolhatom, mert azt meg nem szeretem ha ronda a fuzetem
2018. jan. 24. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!