Az lenne a kerdesem, hogy felvettek egy munahelyre ahol letagadtam hogy ferjnel vagyok! Egyedulallokat kerestek az allasra es mar nagyon kellett a munka! A papirjaimbol valahogy kiderul hogy hazas vagyok? Illetve lehet valami kovetkezmenye?
Ha nálam játszanád ezt, még fel is jelentenélek okirathamisításért. Nem g*ciségből, csak hogy tanulj az esetből.
De az a legkevesebb, hogy azonnali hatállyal kirúgnálak.
Mond azt,hogy csak papíron vagy házas és évek óta külön éltek!
Amúgy jogos lenne a kirúgás!
Azért nagy dolog, mert ha egy dologban hazudsz nekem, a munkáltatódnak, akkor oda a bizalom - hiszen innentől ki tudja még miben hazudtál, illetve fogsz hazudni a későbbiekben.
Nyilván nem viccből kerestek egyedülállót a munkakörre.
Nekem teljesen mindegy, hogy TE mit gondolsz.
A véleményemet kérdezted, és én, mint munkáltató elmondtam a saját véleményemet.
Hogy te ezzel mit kezdesz, az már engem nem érint.
9/9-es vagyok. folyt. köv.:
Az ingyenes próbanap sem létezik, mégis minden ismerősöm arról számol be, hogy főleg a kereskedelemben ingyenes próbanapra hívják be őket!!! Én minden héten a munkaügyi felügyeletnél ülnék és nyomnám fel a munkáltatókat, mert ha a munkavállaló az élete védelme miatt füllent, az akasztani való bűn, de az, hogy a munkáltató hátrányos, jogtalan, törvénytelen megkülönböztetéssel él, az csak egy szokványos törvénytelenség... mindenki így csinálja.. már-már elfogadott, bevett törvénysértés.. A munkavállaló meg kussoljon, örüljön, ha van munkája, ezren állnak mögötte sorban a munkáért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!