Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert vagyok ilyen feltekeny? Mit tegyek, hogy ne feltsem ilyen gorcsosen a szerelmem?
21 eves lany vagyok a volegenyem pedig 27 eves. Nagyon szeret engem ketsegtelenul. En viszont felek, el fogom kergetni magam mellol. Pl. Egyik este egy barban ultunk es a munkatarsa mondta, hogy mehetnenek bowlingozni a szandrahoz. Es hogy a szandra egy holland csaj akinel dolgoztak (epitoipar). En mar belul fortyogtam, hogy a Csaj biztos valami bombazo es kitudja miert akarnak oda menni.
Tegnap pedig egy filmrol volt szo, amit a baratom mindenaron meg akart nezni, mert annyira szereti. Es hogy milyen vicces hogy egy csunya csaj azt hiszi ot nezegetik a strandon pedig csak a ket jo csajt bamuljak mogotte. Marpedig nekem eszembe nem jutna barkire is azt mondani neki hogy ez vagy az jo pasi. Nekem rosszul esik, hogy o mas lanyokra is ezekszerint jo csajkent nez. Sirtam egesz este es nem mondtam el neki mi a bajom mert mindig csak felidegesitem es ravagja hogy nem erdekli a hulyesegem. Viszont igy hogy nem mondtam el ugyanugy nem szoltunk egymashoz, de most nem azert, mert szolni mertem, hogy valami nem tetszik, hanem pont azert mert nem mondtam el. Mit tegyek? Ha egyszer felkapom a vizet mit csinaljak? Ne mondjam el ha bant valami? Megbeszelni is nehez vele ha gondom van mert megsertodik es felvallrol kapom a valaszokat.
Az elhiszem h nem esik jól neked, h másra is mondja h csinos. De lásd be h inkább ez mint h a szemedbe hazudjon h milyen csúnya ha valójában nem így gondolja.
Én is féltékeny voltam. De rájöttem, h ha meg akar csalni akk úgy is meg fog. Ha nem akar mert szeret akk nem fog. El kell fogadnod azt h nem tudod irányítani a másikat. Van saját akarata, vagy téged választ vagy nem...
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!