Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegesen féltékeny vagyok, segítséget is kértem de a barátom ma mégis ezt csinálta. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Van egy kifőzde ahova járni szoktunk és egy hete kb. egy ilyen plázacica szolgálta ki, ami miatt féltékenykedtem egy sort, de megbeszéltük a dolgot. Ma megint elmentünk oda enni, és üres volt az étkezde, 3 eladó is állt a pult mögött, de ő egyenesen pont ahhoz a csajhoz ment oda. Azt mondta hogy nem nézte hogy ki áll ott, de nem hiszem el szerintetek direkt csinálta?2015. jan. 25. 18:54
2/14 A kérdező kommentje:
Honnan tudod ilyen biztosra mondani?
2015. jan. 25. 18:56
3/14 anonim válasza:
jujujujujujjjj ez azért már tényleg beteges. Ezen változtatnod kéne.
4/14 A kérdező kommentje:
Nem a betegségemmel kapcsolatban kértem a kommeteket, azzal tisztában vagyok. Hanem azzal kapcsolatban, hogy ő is tisztában van vele, még is ezt teszi velem. És ez csak egy dolog a sok közül.
2015. jan. 25. 18:59
5/14 anonim válasza:
Nem hinném, hogy ez rád irányult amit tett.
6/14 anonim válasza:
Én a helyébe már rég dobtalak volna érte. Utálom ha egy csaj ennyire féltékeny.
7/14 anonim válasza:
Fúú b**asszki , nagyon felfújod, ez már nem csak féltékenység hanem hiszti! Én kidobnálak az tuti.
A barátod tuti szeret különben már otthagyott volna.
8/14 anonim válasza:
Nőként írom, hogy a pasid helyében már réges-rég kidobtalak volna. Ezt nem lehet elviselni, amit te művelsz.
9/14 A kérdező kommentje:
Igen? És arra mit lépnétek ha azt hallanátok hogy eszébe jutottegy volt nője szexuálisan? És aztán azt mondaná hogy magamnak köszönhetem mert én féltékenykedek és ezért gondol másra.
2015. jan. 25. 19:07
10/14 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy alkalmazkodni a másik dilijéhez a legjobb terápia. Én úgy vagyok vele, hogy ha valaki ok nélkül is veszekszik, mindegy, mit csinálok. Vagy esetleg csak azért is, ha már hisztizik, legyen rá oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!