Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Betegesen féltékeny vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betegesen féltékeny vagyok, segítséget is kértem de a barátom ma mégis ezt csinálta. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Van egy kifőzde ahova járni szoktunk és egy hete kb. egy ilyen plázacica szolgálta ki, ami miatt féltékenykedtem egy sort, de megbeszéltük a dolgot. Ma megint elmentünk oda enni, és üres volt az étkezde, 3 eladó is állt a pult mögött, de ő egyenesen pont ahhoz a csajhoz ment oda. Azt mondta hogy nem nézte hogy ki áll ott, de nem hiszem el szerintetek direkt csinálta?
2015. jan. 25. 18:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
9: Melletted tényleg nem csoda.
2015. jan. 25. 19:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Te egy isten csapása vagy!
2015. jan. 25. 19:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha nekem mondogatják valamire, hogy ne gondolj rá, nehogy rágondolj, TUDOM, HOGY RÁ GONDOLSZ, TE SZEMÉT!, akaratlanul is eszembe juttatják.
2015. jan. 25. 19:24
 14/14 anonim ***** válasza:

Tudod, egy mentálisan beteg emberrel a legrosszabb, és te az vagy.

A barátod helyében már nagyon rég kidobtalak volna, szóval becsüld őt meg.

És igen, azért jut eszébe más, mert a hisztidtől már hidegrázást kap.

Ha minden klappolna köztetek, akkor rád gondolna, ilyesmi.

Amúgy az én párom is meg szokott nézni lányokat, és?! Amíg nem nyálcsorgatva bámulja, csak végigméri, addig tegye. Szíve joga... de mégis velem van, engem csókol, velem szeretkezik, alszik és kel, szóval...

2015. jan. 26. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!