Segitseget szeretnek kerni. Ugy dontottem hizokurara fogom magam. Megis hogyan vagjak bele? Mit kell ennem hogy jobban felszedjem magamra az eltunt 10 kg-mot? Sajnos 168 cm vagyok es 50 kg. sok stressz vegett lettem ilyen.
Én komolyan kérdeztem :)
Ha Te is komolyan mondtad, akkor nagyon egyszerű dolgod lesz.
"Mit kell ennem" - olyan dolgokat, amik kis térfogatban tartalmaznak sok kalóriát. Ezek a cukros kaják, amiket nem ajánlanék és zsíros kaják, amik viszont nagyon telítenek, ezért hamarabb jól laksz velük. 1 gramm zsír/olaj kétszer annyi energiát tartalmaz, mint 1 gramm cukor.
Nem csak akkor ehetsz, ha éhes vagy. Bajod igazából nem lesz.
Azért valamit mozogj is! Izmosabb sima mozgástól nem leszel, de legalább kering benned kicsit a vér.
Heti 0,5 kg-nál azért ezzel a magassággal és testsúllyal ne akarj többet hízni.
Nem kell szemetet enned, hogy hízz. Egyél mikrotápanyagban gazdag ételeket, csak egyél belőlük sokat!
En is komolyan irtam mert szeretnem visszaszerezni az elvesztett kilokat.
61 kg voltam.es hat vagyok kemenyen 50:/
Akk ha jol ertelemztem akk egyek mindig keveset? De egy nap tobbszor?:)
Én ilyet nem mondtam. A napi összbevitel, így a mennyiség számít. Az elosztás az emésztést és a hasznosulást befolyásolja.
Én ebből a szempontból (is) a napi 5-szöri étkezésre esküszöm. De kinek hogy.
Ha sok a CH, inzulinterhelés szempontjából is jobb, ha több kisebb kaja van, bár neked zsír kell, ahhoz meg "jók" a nagy inzulincsúcsok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!